Projektledare till strategiskt inköp på Axis

Rekryterare
Axis
Plats
Lund (Stad), Skåne (SE)
Annonserat
den 30 augusti 2018
Stängs
den 17 september 2018
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi dig som arbetat som projektledare inom supply chain/sourcing till Axis Communications i Lund. Detta är en unik möjlighet för dig med relevant erfarenhet att få vara med och bidra med dina erfarenheter och idéer till detta spännande projekt. Du kommer att ingå i ett team på fem personer och arbeta mot specifika delmål. För att vara rätt för den här tjänsten tror vi att du har en utbildning i industriell ekonomi och att du arbetar som projektledare inom supply chain eller RnD. Låter det som helt rätt för dig? Läs mer om tjänster här!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker projektledare till Axis Communications strategiska inköpsteam.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till mars 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Projektledare kommer du arbeta tillsammans med fem personer i ett specifikt projekt kopplat till stategiskt inköp av elektronikkomponenter. Syftet med projektet är att få större kontroll över materialflödet. Inledningsvis kommer du att arbeta med att undersöka frågeställningar och utvärdera olika typer av risker. Därefter ska projektet ge input till det strategiska inköpsarbetet och lägga fram en analysrapport. Baserat på denna analys ska projektgruppen arbeta fram förslag till förändring samt en implementeringsplan.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta strategiskt för att uppnå projektets fyra delmål

 • Samla in information och analysera risker

 • Presentera en analys och ta fram förslag på förändring och implementation

Tjänsten passar dig som trivs i en roll som projektledare och är intresserad av att bidra med dina tidigare erfarenheter och kompetenser i ett stort globalt företag.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att leda projekt inom supply chain och sourcing. Det är av stor vikt att du har kunskap och en god känsla för flödena inom supply chain.

Vi söker dig som…

 • Har en universitetsexamen i industriell ekonomi eller motsvarande

 • Har minst två års erfarenhet av att arbeta som projektledare inom supply chain/sourcing

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du…

 • Har jobbat med projekt som berör elektronikkomponenter

 • Har jobbat som projektledare mot utvecklingsavdelningar (RnD)

Som person arbetar du på ett drivande och lösningsfokuserat sätt. Du är van vid att arbeta i team mot uppsatta mål och arbetar strukturerat för att nå bästa möjliga resultat. För att bidra till kulturen på Axis är du öppen och jordnära som person, du sprider engagemang och glädje till dina kollegor varje dag.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, senast i slutet av september

 • Omfattning: 100%, till och med mars 2019

 • Placering: Lund

 • Kontaktuppgifter: sofia.krook@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo. De uppfann världens första nätverkskamera 1996 och har sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. De har gett miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att fylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Liknande jobb

Liknande jobb