Managementkonsult inom Consulting

Rekryterare
Acando
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 augusti 2018
Stängs
den 29 september 2018
Kontakta
Lovisa Flygare
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult? Trivs du med att arbeta i föränderliga projekt? Acando söker nu managementkonsulter till sitt affärsområde Consulting. Tjänsten passar dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som konsult inom områden såsom: Business Technology Management, Finance & Corporate Management, Strategy & Transformation samt Sourcing & Supply Chain!

OM TJÄNSTEN
Consulting hjälper sina kunder ta sig an en oförutsägbar framtid. De kombinerar teknisk specialistkunskap med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Med sin kompetensbredd kan de stötta i alla faser av transformation och de arbetar med Sveriges mest intressanta organisationer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Acando.

ARBETSUPPGIFTER
Som managementkonsult inom Consulting kommer du arbeta i projektform i team ute hos kund. Inom affärsområdet arbetar 200 medarbetare på stockholmskontoret, inom olika expertområden. Beroende på vilket område du söker dig till kommer du till exempel att arbeta med:

 • IT-strategi

 • Modern varuförsörjning

 • Process- och organisationsutveckling

 • Effektivisering av finansiella flöden

 • Modernisering av svensk sjukvård

VI SÖKER DIG SOM

* Har en relevant akademisk examen gärna på masternivå

 • Har minst 2 års erfarenhet av arbete inom Management Consulting

 • Har tidigare arbetat med något av exempelvis: Compliance, IT-styrning, IT-sourcing, Projektledning, Förändringsledning, Supply Chain, Upphandling eller Inköp

 • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du dagligen kommer att kommunicera på båda språken

Som person är du självgående och trivs med att arbeta gentemot deadlines och kundleveranser. Du har en positiv inställning vad gäller problemlösning och trivs i en föränderlig miljö. Du har en mycket god samarbetsförmåga och agerar lyhört gentemot dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Tar hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Lovisa.flygare@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Acandos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Acando är ett nordiskt Managementkonsultbolag med verksamhet i fem länder. I Stockholm arbetar omkring 800 konsulter, inom fyra affärsområden. Acando upplevs som ett mindre bolag, med en inkluderande atmosfär där man värdesätter teamarbete och närheten till kollegor. Vidare har Acando sin egen hälsoförening – Acando Activity, där du som konsult ges möjlighet att träna tillsammans med dina kollegor. De tror även på kompetensutveckling och har en egen akademi- Acando Academy. Som nyanställd på bolaget ges man en gedigen introduktion de två första veckorna, där man får en god inblick i hur det är att arbeta som konsult på företaget.

Liknande jobb

Liknande jobb