Skadereglerare till Länsförsäkringar, Jönköping

Plats
Jönköping (Stad)
Annonserat
den 30 augusti 2018
Stängs
den 29 september 2018
Arbetstid
Heltid

Har du en affärsjuridisk examen eller tidigare erfarenhet av skadereglering och kundservice? Här får du möjlighet att arbeta hos en attraktiv arbetsgivare i centrala Jönköping. Var snabb in med din ansökan då tjänsten ska tillsättas omgående!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en skadereglerare till Länsförsäkringar i Jönköping.

Ditt uppdrag som skadereglerarens är att hjälpa och ge bästa möjliga service till Länsförsäkringars företags- och lantbrukskunder som har drabbats av skada.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till mars 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som skadereglerare kommer du att arbeta med skador som drabbat företagare och lantbrukare med syftet att hjälpa dem genom att bedöma och se möjligheter till ersättning.

Du kommer att ingå i ett team om fem personer som alla drivs av att hjälpa kunderna på bästa sätt. I teamet hanteras egendomsskador men även ansvars- och rättsskyddfrågor (skadeståndsfrågor). Du tar eget ansvar för de skador du handlägger, där du både utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Samtidigt är det ett gott samarbete i teamet och bra möjlighet att lära av varandra.

Som skadereglerare kommer du att arbeta på Länsförsäkringars huvudkontor i centrala Jönköping där mycket av kontakten med kunderna sker via telefon och digitala kanaler. Du får möjlighet att agera specialist inom området och omsätta den kunskapen för att hjälpa kunderna att få bästa möjliga bemötande när de har drabbats av skada.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har kunskap inom avtalsrätt med skadestånds- och försäkringsrätt och som drivs av att hjälpa kunderna att lösa deras problem. Erfarenhet från annat kundnära arbete är något som värdesätts, men viktigast är din kunskap inom juridikområdet.

Tjänsten innebär mycket kommunikation med såväl externa som interna kontakter och därför vill vi att du har god förmåga att uttrycka dig enkelt och väl på framförallt svenska men även engelska. Du har förmågan att lära dig och sätta dig in i olika affärssystem.

Du är en trygg och förtroendeingivande person med god samarbetsförmåga oavsett om du samtalar med kunder, bollar funderingar med dina kollegor i teamet eller i övriga bolaget. Du trivs med att självständigt ansvara för och driva ditt arbete framåt och har en strukturerad förmåga som hjälper dig på vägen. Då du kommer att arbeta med flera ärenden parallellt är det även viktigt att du kan växla mellan olika arbetsuppgifter och kan anpassa ditt förhållningssätt beroende på situationen.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Jönköping

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Länsförsäkringar Jönköping ingår i en grupp av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag som erbjuder ett komplett utbud inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi finns nära våra kunder på 14 platser i länet och kan därmed lägga kraft på att lära känna kunderna och deras behov. Som kundägt bolag lägger vi också mycket av vårt fokus på att skapa trygghet i vardagen. Därför arbetar vi aktivt med att förebygga skador och olyckor, något som också är bra för miljön och samhället omkring oss.