Projektingenjör till fordonsföretag!

Rekryterare
Academic Work
Plats
Göteborg
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och driva ett nytt spännande projekt på ett av fordonsindustrins mest nytänkande och nyskapande företag? Projektet blir det första av sitt slag och du kommer därför ha stora möjligheter till att påverka, utveckla och optimera. Tveka inte på att söka omgående då vi tillämpar löpande urval. Välkommen!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Projektingenjör till ett nyskapande och innovativt företag inom fordonsindustrin!

Som Projektingenjör får du delansvar för ett helt nytt projekt som ska byggas och utvecklas under hösten. Du kommer bli en del av projektets mittpunkt där ditt ansvar ligger i att vara bryggan mellan den administrativa avdelningen och de som ska bygga projektet på plats i verkstaden. En vanlig dag kan enkelt förklarat bestå av att koordinera material från de olika komponentägarna som du därefter delegerar till byggledarna. I detta kommer du behöva definiera testarbeten, delegera arbetsuppgifter, informera och pedagogiskt instruera om de olika komponenterna samt testa mjukvara och system.

Vår kund firar i år fem år och är en nyskapande och kaxig utmanare till de gamla rävarna inom fordonsindustrin. Du kommer därför ha stor möjlighet till att påverka interna processer och rutiner samt få vara med i början på en mycket lovande resa som kanske har flygande fordon i sikte!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer till exempel att:

 • Projektleda och driva processen framåt
 • Definiera testarbeten i Excel
 • Bygga interna nätverk i syfte till att samla information och koordinera komponenter
 • Testa mjukvara, delegera arbetsuppgifter, förklara och instruera

Tjänsten passar dig som har lätt för att möta förändring med entusiasm och nya idéer. Du har förmåga att enkelt skapa relationer, räds inte för att ta egna beslut och är prestigelös då huvudfokus är företaget framför jaget.

VI SÖKER DIG SOM

 • Högskoleingenjörsexamen i Elektro, Mekatronik, Embedded, Software eller liknande
 • Har läst en kurs i projektledning
 • Har kunskap om en bils uppbyggnad

Det är meriterande om du

 • Har kunskap av CAN/ LIN/ETHERNET

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Liknande jobb

Liknande jobb