Projektör till Kingspan Panels, Göteborg

Rekryterare
Kingspan
Plats
Mölndal, Göteborg
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Brinner du för teknik i alla dess former? Kan du bemästra AutoCAD? Vill du vara länken mellan kund och slutprodukt? Ta då chansen och sök en tjänst där dina kunskaper kommer göra skillnad! Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Kingspans räkning en projektör. Kingspan befinner sig i en expansiv fas och därav finns behovet för tjänsten.

Kingspan är ett internationellt företag och har funnits på den svenska marknaden sedan 2006, idag med kontor på flera platser i landet. Kingspan arbetar med innovativa och energibesparande lösningar inom en mängd produkter till byggindustrin.

Kontoret för den aktuella tjänsten ligger i Mölndal. Där kommer du bli en del av ett fyra personer stort team där du kommer ha ett nära samarbete med en säljare som har haft en första kontakt med kunden. Genom ditt tekniska stöd kommer ni tillsammans forma projektlösningar för kunderna. Du kan även få använda dina kunskaper för att bistå kundtjänst med information för att på bästa sätt kunna hjälpa Kingspans kunder att förstå den tekniska delen av projekten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kingspan. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektör kommer du att ha en bred roll och arbeta i ett högt tempo med att skapa montagekonstruktioner och ritningar. Du kommer att få arbeta i flera av Kingspans spännande panelprojekt. Du har ett nära samarbete med säljare men även ett stort eget ansvar över den tekniska delen. En stor del av tiden kommer du arbeta självständigt med att skapa ritningarna i CAD.

Du kommer till exempel att:

 • Upprätta montageritningar

 • Föra en dialog med kunder gällande tekniska lösningar, även presentera färdiga ritningar

 • Hålla dig uppdaterad på byggregler och myndighetskrav

 • Stötta övriga medarbetare med tekniska frågeställningar

Tjänsten passar dig som vill arbeta på en arbetsplats där du har nära kontakt med medarbetare och att du utgör en viktig del av processen. Du får utnyttja dina tekniska kunskaper samtidigt som du får arbeta med innovativa och kreativa lösningar.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har goda kunskaper i AutoCAD

 • Har en avslutad YH- eller högskoleingenjörsexamen, förslagsvis med byggteknisk inriktning

 • Har ett stort tekniskt intresse och förståelse, då du även agerar teknisk support

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av konstruktion, från praktik eller arbete

 • Kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du…

 • Har kunskaper i Revit

Som person är du noggrann med ditt arbete så det utförs korrekt och med hög precision. Du har en god analytisk förmåga som du kommer få utnyttja ofta i ditt vardagliga arbete. Du är en driven person som inte är rädd att ta för sig, och strävar alltid efter att nå bästa resultat för dig själv men även för teamet. Med tanke på arbetsuppgifterna och storleken på arbetsplatsen så krävs det att du är självgående och inte har problem med att arbeta på egen hand.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg, Mölndal

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kingspans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET
Kingspan är en ledande producent av en mängd konkurrenskraftiga produkter till byggindustrin. Det är ett välkänt företag som karaktäriseras för sin förmåga till innovation, design, kvalitet och teknisk kompetens.