Head of People & Performance till AWX Group

Rekryterare
Academic Work
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Kontakta
Elin Karman
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

AWX växer snabbt och utmanar bemannings- och rekryteringsindustrin med innovativa idéer och initiativ!

OM TJÄNSTEN
Idag är vi ungefär 100 medarbetare inom AWX och våra engagerade och passionerade medarbetare är kärnan i vårt företag och nyckeln till vår framgång och kontinuerliga utveckling. Genom att erbjuda dem de bästa förutsättningarna för engagemang och prestation så säkerställer vi att vi når våra ambitiösa långsiktiga mål. Därför rekryterar vi nu en Head of People & Performance (HPP) till AWX som kan utforma våra People & Performance-processer och föra rutinerna framåt.

Som HPP är du drivkraften när det gäller att bygga våra People & Performance-processer både på strategisk nivå och genom att stödja våra chefer operativt inom alla områden inom People & Performance. Vår HPP kommer att vara en del av AWX-ledningsgrupp och arbeta i nära samarbete med VD samt med HPP på Academic Work för att dela med sig av best practice och inspirera till hur vi bygger framgångsrika People & Performance-processer för AWX.

ARBETSUPPGIFTER

 • Sätta People & Performance-agendan för AWX och implementera och utveckla processer och rutiner inom området genom att se till att vi har rätt stödsystem för att ge de bästa förutsättningarna för våra medarbetare

 • Implementera, hantera och följa upp årliga medarbetarundersökningar och sätta standard och rutiner för hur vi jobbar för att kontinuerligt få feedback från våra medarbetare under hela året

 • Operativt stötta och vägleda våra chefer i alla HR-relaterade frågor, rörande t.ex. sjukskrivning, arbetsrätt, prestation och liknande

 • Rekrytera talanger till nyckelpositioner inom AWX och sätta strukturer för on-boarding, introduktion, successionsplanering och interna karriärvägar.

 • Vara Data Protection Specialist för AWX

VI SÖKER DIG SOM

 • Eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi, organisation eller likvärdigt

 • Minst 3 års chefs- och ledarskapserfarenhet

 • Minst 5 års erfarenhet som HR-chef, HR Business Partner eller likvärdig roll med nära sammarbete med ledningsgrupp.

 • Erfarenhet av att arbeta projektbaserat och med implementering av nya processer

 • Kunskap och erfarenhet av svensk arbetsrätt

 • Flytande engelska såväl skriftligt som muntligt

Som vår nya HPP har du utmärkta kommunikativa färdigheter och erbjuder stöd och vägledning till vår organisation och kommunicerar med trovärdighet ut riktningar och strukturer för andra att följa. Du vill bygga upp våra People & Performance-processer från början i sammarbete med våra kollegor på Academic Work. Det är viktigt att du finner motivation i att arbeta i en händelserik miljö och du att har en förståelse och kan svara på behoven hos ett snabbväxande entreprenörsdrivet företag. Du har lätt för att bygga starka samarbeten och relationer med alla nivåer i vår organisation och vidare är det en sjävklarhet att du starkt relaterar till våra värderingar.

 • Start: Snarast

 • Placering: Norrtull, Stockholm

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Rapporterar till: Johan Kyllerman, CEO

 • Rekryteringprocessen kommer att bestå av kompetensbaserade intervjuer, tester, case med rekryterande chef samt referenstagning. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Elin Karman, Recruitment Consultant

INFORMATION OM FÖRETAGET
AWX Group är en systergrupp till Academic Work. Vi utvecklar och bygger nya företag inom HR på lång sikt. AWX innoverar och utmanar bemannings- och rekryteringsbranschen och består av sex nystartade företag med högt entreprenöriellt fokus; Academy, Instajobs, Happo, Digitalent, Wyncode Academy och Wyntalent. AWX utvecklas och växer kontinuerligt och är byggt av passionerade, nyfikna och modiga medarbetare som tillsammans alltid strävar efter att beat yeasterday - med show heart och share energy på vägen!

Liknande jobb

Liknande jobb