VD till AnVa Components i Kalix

Rekryterare
AnVa
Plats
Kalix (Kommun), Norrbotten
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Kontakta
Mats Lundmark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nuvarande VD önskar överlämna sin roll men vi är tacksamma för att han kommer att fortsätta i annan funktion i företaget och därför söker vi en 

VD till AnVa Components i Kalix

AnVa Components är ett välskött verkstadsföretag som under en längre tid haft en god tillväxt med bibehållen lönsamhetsnivå. Bolaget verkar som underleverantör till framförallt fordonsindustrin och bland kunderna återfinns de stora globala tillverkarna av tunga fordon.

AnVa Components tillverkar artiklar efter kundbehov och idag utgörs merparten av dessa som chassi- eller växellådsdetaljer.

Bolagets styrkor ligger framförallt inom produktion, produktionsteknik och ett stort kundfokus.

AnVa Components erbjudande
En ansvarsfull, utmanande, varierande och attraktiv tjänst som verkställande direktör, i ett väl fungerande bolag i fordonsindustrin. Det finns stora möjligheter att växa både inom Sverige och på den internationella marknaden. Ett intressant och spännande uppdrag med fokus på tillväxt och fortsatt utveckling av lönsamma affärer.

Uppdraget
Som VD för AnVa Components förväntas du vara delaktig i bolagets utveckling på det strategiska planet och hantera frågor som rör kunder, marknader, ekonomi, investeringar och produktutveckling.

Bolaget har en lång tradition som präglas av problemlösning och har i den andan byggt upp ett stort internt automationskunnande med flexibla automatiserade produktionslinjer. För vår nya VD är det viktigt att förstå och stödja den processen för att vi snabbt ska åstadkomma förbättringar och därigenom anpassa våra flöden utifrån ändrade kundbehov.

Vidare har bolaget stora möjligheter att växa ytterligare med både befintliga och nya kunder, vilket innebär att en stor del av arbetstiden ägnas åt att delta i kommunikationen med våra uppdragsgivare.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med vana från fordonsindustrin, eller närliggande bransch. Du har förståelse för samspelet mellan kund och leverantör med allt vad det innebär i form avtalshantering, rapportering, kvalitet, effektivisering, leveransprecision, med mera.

Vi ser dig som en god och nyfiken relationsbyggare som på ett modigt och jordnära sätt leder och coachar dina medarbetare. Vi förutsätter att du som söker har erfarenhet av att leda företag och förstår samspelet mellan bolag, styrelse och ägare.

Kontaktuppgifter och ansökan
För upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Lundmark på Svensk Chefsrekrytering AB, 070-2297955. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast genom att du följer instruktionerna nedan.

Vi ser fram emot att få se din ansökan!

AnVa-gruppen är en snabbväxande koncern med 11 producerande bolag inom verkstadsindustrin. Med en omsättning på drygt 700 miljoner kronor och ca 440 anställda erbjuder vi kompletta helhetslösningar och smala specialistkunskaper – från det stora till det lilla.

Vi strävar efter att hålla världsklass inom våra verksamhetsområden och är nationella och globala leverantörer till krävande kunder inom fordons-, gruv-, skogs-, trädgårds-, turbin- och verkstadsindustrin med flera. www.anva.se

AnVa Components i Kalix är en global och framgångsrik leverantör till fordonsindustrin och annan verkstadsindustri. Vi tillverkar högkvalificerade produkter i legerat och rostfritt stål.

Vi har en effektiv kundfokuserad organisation med över 30 års erfarenhet av att tillgodose fordonsindustrins krav. Vi omsätter ca. 185MSEK och är ca. 70 anställda. www.components.anva.se