Danske Bank

Relationship Manager till Danske Bank

Rekryterare
Danske Bank
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 september 2018
Stängs
den 24 september 2018
Ref:
19841
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta i ett team som prioriterar samarbete för att tillsammans utveckla verksamheten genom att öka antalet affärer? Trivs du i en social roll där du får jobba med långsiktiga relationer och vara en del av ett glatt team? Då är det här kanske jobbet för dig!

Företagssidan i Vasastan består av 7 personer som arbetar i en miljö som kännetecknas av ett mycket gott samarbetsklimat och en prestigelöshet. Vi har en bred mix av kompetenser vilket gör att vi lär mycket av varandra. Det sker många förändringar inom vårt segment och vi försöker alltid att ta till oss nya arbetssätt med en positiv attityd.

Vi arbetar aktivt med prospektering och har haft en god tillväxt de senaste åren, vårt uppdrag är att utveckla verksamheten genom att öka antal affärer. Något om är viktigt för oss är att ha en långsiktighet i våra affärsrelationer och behålla vårt goda rykte på den lokala marknaden.

Om rollen
Som Relationship manager arbetar du aktivt med en befintlig kundstock samt arbetar med prospektering. Del av arbetet innefattar att säkerställa att krediter och kredituppföljning hanteras och följs upp på ett korrekt sätt. Jobbet ger en bra förståelse för företagens behov, verksamhet och utveckling och det är därför viktigt att kunna arbeta med framåtblickande analys för att på så sett tillgodose och diskutera företagens kommande behov.

I arbetet ser vi det naturligt att du är lösningsorienterad och engagerad i kontakten med kunderna. Genom att anamma och använda våra nya arbetssätt minskar vi tillsammans den administrativa delen av arbetet och kan fokusera allt mer på kontakten med kunderna.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Det är viktigt att du som söker har ett stort engagemang och förmågan att driva arbetet med sin egen kundstock själv, samtidigt som du gillar att arbeta i lag tillsammans med dina kollegor. Det är viktigt att man är prestigelös och hjälper sina kollegor när behov uppstår. Man bör känna sig trygg i kundmöten och gilla att driva möten. Det är också bra med en struktur då vi ofta har deadlines och uppföljningar som man behöver ha kontroll över.
 
Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi och en god förståelse och kunskap inom företagsekonomi. Du förstår och kan tolka ett bokslut samt har kunskaper inom kreditberedning. Att kunna hantera IT-system och gilla att arbetat digitalt ser vi som en förutsättning för att du ska lyckas i arbetet. Främst sker kommunikation på svenska, men även engelska förekommer i arbetet. Det är viktigt att du är duktig på att förstå bolagets behov för att kunna erbjuda rätt tjänster till kunderna. 
Skicka ansökan och CV senast 2018-09-24.
 

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb