Senior Redovisningsekonom till internationellt bolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 september 2018
Stängs
den 3 oktober 2018
Ref:
1208
Kontakta
Filip Grundströmer Jonathan Sundberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Senior Redovisningsekonom till ett internationellt bolag med kontor i Stockholm. Tjänsten erbjuder en bred och utvecklande roll hos en attraktiv arbetsgivare, och vi söker en kommunikativ person med fem års erfarenhet från ekonomirelaterade arbetsuppgifter samt goda kunskaper inom redovisning. Vidare trivs du i en dynamisk och ombytlig miljö då bolaget befinner sig en föränderlig fas. Vi söker antingen en person som är underkonsult eller den som är intresserad av ett konsultuppdrag på sex månader med chans till övergång i en tillsvidareanställning. Vi söker dig som är tillgänglig inom kort och då vi intervjuar kandidater löpande ber vi dig att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Överordnat ansvara för redovisningen med upprättande av bokslut, årsredovisning och övergripande rapportering
  • Löpande bokföring samt redovisning av moms och arbetsgivaravgifter
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner samt lyfta interna förbättringsåtgärder
  • Ansvara för kontakten med bolagets revisorer
  • Stötta och arbetsleda ekonomiassistenter

 

Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig med minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har tack vare din erfarenhet god förståelse för både redovisning och rapportering samt är van att manövrera flera olika projekt parallellt. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav och erfarenhet av SAP är meriterande. Vidare kommunicerar du väl både på engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker någon som är nyfiken, prestigelös och som tycker om att lära sig nya saker. Du är en lagspelare och värderar goda relationer med kollegor högt. Du tar mycket ansvar och dina kollegor har stor tillit till dig, då du alltid levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Filip Grundströmer och Jonathan Sundberg.