Ekonomichef till växande Örneborgs Delikatesser

Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 23 september 2018
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomichef till växande Örneborgs DelikatesserFrån pepparrot till vardagslyx. I vårt restaurangkök i Sydvästra Göteborg tillverkar vi våra delikatesser. Vi tillverkar allt från klassiska majonnäs- och yoghurtbaserade röror och sallader till färskost, dressingar, såser och pepparrotsprodukter. Förutom vårt egna varumärke så är vi även producent för ett flertal av Nordens största livsmedelsföretag och livsmedelsgrossister. Vi gillar utmaningar som att ta fram nya förpackningslösningar och bra produkter och framför allt gillar vi våra kunder och god mat.

Till vårt huvudkontor i Sisjön söker vi nu en operativ ekonomichef. 

Arbetsbeskrivning 
Som ekonomichef hos oss har du det övergripande ansvaret för att leda och driva vår ekonomiavdelning. Dina arbetsuppgifter innefattar månadsbokslut, rapportering, analys och koncernredovisning samt arbete med årsbokslut och årsredovisning. Du arbetar även med moms- och skattedeklarationer, lager och inventering, budget och prognos samt tar fram underlag till vår ledning. Andra uppgifter är att attestera löner, försäkringsfrågor, viss löpande bokföring och administration samt att vara kontaktperson mot bank och revisorer. Vidare ingår att säkerställa korrekt redovisning och att kontinuerligt arbeta med förbättring av rutiner och processer.

Ekonomiavdelningen består förutom dig av ytterligare tre personer som du har personalansvar för. Som ekonomichef ingår du i vår ledningsgrupp och du rapporterar direkt till vår VD. Vi är i en expansiv fas och söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten vidare. 

Din bakgrund
Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet och flera års erfarenhet av arbete med kvalificerade redovisningsfrågor. Du har en bakgrund inom tillverkande verksamhet och är van att arbeta med frågeställningar rörande produktion och lager. Har du erfarenhet av koncernredovisning är det mycket meriterande och har du även tidigare arbetserfarenhet inom HR, arbetsrätt eller IT är det positivt. Självfallet har du goda kunskaper i Excel. 

Som person är du självgående, ansvarsfull och trygg med ett strukturerat och ordningsamt arbetssätt. Du är en kommunikativ lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. I ditt arbete är du flexibel och har ett stort engagemang för affären. Trivs du att arbeta i en prestigelös och dynamisk miljö där humor är viktigt är detta tjänsten för dig! 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Skicka in din ansökan senast 23 september. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Välkommen med din ansökan!