Lönespecialist till interimsuppdrag

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 5 oktober 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lönespecialist till interimsuppdrag

SJR söker nu för kunds räkning en Lönespecialist för ett uppdrag till januari 2019 med start omgående. Vår kund har sina lokaler på Hisingen.  Rollen är på deltid 75-80% eller på heltid. 

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Du kommer att fungera som mellanhand mellan vår kund och en extern lönepartner. I din roll kommer du att säkerställa att alla systemkrav är på plats för att behandla säkra och korrekta löner med all funktionalitet vid anslutning till andra system, att all kommunikation med pensionssystemen är korrekt över tid samt säkerställer att överföringen av data från lönesystemet till bokföringssystemet är korrekt. Utöver detta hanterar du avtal med systemleverantörer, tar fram statistik och rapporter samt kontrollerar och säkerställer tidrapporter. Du uppdaterar och ändrar du personaldata i systemen, registrerar ändringar efter scheman, hanterar dokument till och från försäkringskassan, administrerar arbetsgivarintyg osv. 

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll och som är tillgänglig omgående. Du har god förståelse för löneprocessens flöde och har erfarenhet av både tjänstemän och kollektivanställda. 

Som person är du kommunikativ, driven och har förmågan att arbeta självständigt. Du är van vid att arbeta i projekt och samarbetar väl med andra.  

Välkommen med din ansökan! 
Urval och intervjuer sker löpande så skicka oss din ansökan snarast. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-3335476.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.