Modern Ekonomi söker drivna Redovisningskonsulter

Rekryterare
Modern Ekonomi
Plats
Sundbyberg, Stockholm
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 5 oktober 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Modern Ekonomi söker drivna Redovisningskonsulter

Gillar du att ta eget ansvar och drivs av att göra kunderna nöjda? Gillar du dessutom att ha ett varierande jobb med härliga kollegor?

Då har Modern Ekonomi tjänsten för dig!

Modern Ekonomi växer och söker nu två drivna och prestigelösa redovisningskonsulter som kan jobba självständigt med redovisning åt deras kunder som är av varierade storlekar. Modern Ekonomi sitter i trivsamma lokaler i Sundbyberg och du välkomnas till ett glatt gäng medarbetare.

Modern Ekonomi erbjuder dig; 
Att jobba mot olika kunder i blandade branscher där du kommer att hantera hela flödet från löpande bokföring till bokslut för flera bolagsformer. I denna tjänst får du chansen att lära dig om olika branscher och möjlighet att träffa många olika människor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

- Löpande bokföring
- Avstämningar
- Bokslut och deklarationer

I tjänsten ställer det krav på att du kan driva ditt eget arbete framåt och ha en bra och tydlig dialog med dina egna kunder. Du kommer att både sitta på kontoret i Sundbyberg och fysiskt ute hos kunderna. 

För att trivas hos Modern Ekonomi;  
Ska du ha en relevant utbildning inom ekonomi. Du ska ha jobbat självständigt med redovisning i minst 4 år och då gärna med flera mindre bolag. Du har lätt för att jobba i olika ekonomisystem och gärna kunskaper i Excel. Du ska vara flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Är du en auktoriserad redovisningskonsult är det en merit men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Du är flexibel i ditt arbetssätt, och kan lyfta blicken och se helheten. Du är tydlig i din kommunikation, kan prioritera och håller alltid deadlines mot dina kunder.

Ansökan
SJR hjälper Modern Ekonomi med den här rekryteringen. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SJR, Anette Skantz på 08-407 55 66. 
Välkommen med din ansökan!

Modern Ekonomi är en lokalt förankrad redovisningsbyrå med rikstäckande resurser. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med kunden. Vår målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå för såväl det mindre som det medelstora företaget. Koncernen startade år 2006 och finns med drygt 160 medarbetare fördelade på 15 platser. Huvudkontoret finns i Västerås. Modern Ekonomi är sedan februari 2014 noterat på Nasdaq First North.

Liknande jobb

Liknande jobb