Redovisningsekonom till Coromatic i Bromma

Rekryterare
Coromatic
Plats
Bromma, Stockholm
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 5 oktober 2018
Kontakta
Sara Borgeström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till Coromatic i Bromma

Om tjänsten
Är du en redovisningsekonom med några års erfarenhet som söker nästa utmaning i en roll där får fortsätta utvecklas inom kvalificerade redovisningsfrågor? I den här rollen får du möjlighet att i nära samarbete med Coromatics redovisningschef arbeta brett med ekonomi, innefattande allt från daglig bokföring till årsbokslut och projekt. Vi söker dig med stort driv och nyfikenhet som själv ser sig i rollen som redovisningschef om några år. Det här kan också vara möjligheten för dig som arbetat inom ett mindre bolag att ta steget in i en nordisk koncern.  

Dina arbetsuppgifter kommer bl a bestå av:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar av bl a lager och intercompany
  • Momsredovisning och deklaration
  • Månadsbokslut och årsbokslut
  • Mindre projekt, som tex utrednings- och utvecklingsarbete

Rollen är ny så för en nyfiken person finns det mycket att fylla den med. Idag består ekonomifunktionen av en redovisningschef och fyra ekonomiassistenter som ansvarar för kund- och leverantörsreskontran och två orderadministratörer som ansvarar för projektfakturering.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med en ekonomisk utbildning i grunden och minst fyra års arbete med redovisning. Du har arbetat med bokslut mer eller mindre självständigt, beroende på bolagets storlek. Du förstår samband och har god kunskap om redovisningsflöden. Du är analytisk och nyfiken och serviceinriktad.  Då vi arbetar i grupp är din sociala förmåga av stor vikt och vi söker dig som vill vara med och höja inte bara din egen redovisningskompetens utan hela gruppens.

Ansökan      
I denna rekrytering samarbetar Coromatic med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sara Borgeström på 070-4715914. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Om Coromatic
Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.  

Liknande jobb

Liknande jobb