Ekonomiansvarig till Adigo i utveckling

Rekryterare
Adigo Drives AB
Plats
Mölndal, Göteborg
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 23 september 2018
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiansvarig till Adigo i utveckling

Till vårt huvudkontor i Mölndal söker vi nu en ekonomiansvarig! 

Arbetsbeskrivning 
Detta är en bred roll där du som ekonomiansvarig självständigt ansvarar för vår redovisning. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från löpande bokföring, fakturering, månadsbokslut och moms- och skattedeklarationer till arbete med rapportering och årsbokslut. Du fungerar som bollplank till vår VD och har en självklar roll i vår ledningsgrupp. Vidare ingår arbete med analys, budget och prognos i dina uppgifter samt viss lagerhantering och arbete med intern kontroll och valutahantering. Detta är en roll med flera kontaktytor då du är vår kontaktperson mot bank och revisorer samt kommunicerar med våra ägare. Det finns även goda möjligheter att utbyta erfarenheter med övriga ekonomer inom Addtech.

På vårt kontor i Mölndal är vi totalt 20 personer. Vi söker antingen dig som vill arbeta deltid, 80%, eller dig som söker ett arbete på heltid. 

Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från arbete med helheten inom redovisning och är trygg i dina kunskaper. Du hanterar engelska på en god nivå och är van att använda Excel i ditt arbete. Troligen har du också en högskoleutbildning inom ekonomiområdet.

Som person är du självgående, noggrann och initiativtagande och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Du ser dig även som en positiv och hjälpsam lagspelare som tycker om att lära dig nya saker. Söker du ett arbete i en prestigelös och informell miljö där alla pratar med alla kan detta vara tjänsten för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Skicka in din ansökan senast 23 september, urval och intervjuer kommer att ske löpande. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Välkommen med din ansökan! 

Adigo levererar i huvudsak elektriska motorlösningar, motorstyrningar, HMI lösningar till kunder i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland och USA. Kunderna finns inom branscher som Automotive, Materialhantering, Arbetsfordon och Medicinteknik. Adigo har montering, lager, konstruktion, administration och försäljning i Mölndal, försäljningskontor finns även i Finland samt Tyskland och leverantörerna finns i huvudsak i Europa och USA. Vi omsätter 100 MKR med god lönsamhet. 

Adigo är ett helägt dotterbolag till börsnoterade Addtech AB och ingår i affärsområdet Addtech Power Solutions. Se även www.adigoab.com