Chef för Teknik och Utveckling till JOAB

Rekryterare
JOAB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 24 september 2018
Ref:
SE-13298
Kontakta
Monica Fogel-Kamien
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven och strategisk ledare med nyckelroll för JOABs utveckling

Som chef för Teknik och utveckling får du arbeta med JOABs framstående experter i ett företag under stark tillväxt vars strategi bl.a. är att genom innovation driva marknaden i snabb takt. Du erbjuds en roll med hög påverkansgrad

Position
Som Teknisk Chef på JOAB har du en nyckelroll för JOABs framtid. Du ansvarar för att utveckla Teknikavdelningen för att uppnå avdelningens mål. Som medlem i JOABs ledningsgrupp bidrar du också till att uppnå bolagets strategiska och finansiella mål. En av våra strategier är att genom innovation driva marknaden i snabb takt.

Du leder och ansvarar för verksamheter som arbetar med utveckling, teknisk internsupport, mekanik och konstruktion samt styrsystem och programmering, sammantaget ca. femton personer. Avdelningen bidrar också med intern kompetensutveckling inom teknik.

I ditt ansvar ingår att leda de tekniska teamen i de pågående projekten. Du har också en viktig roll i att bidra med teknisk expertis i samband med anbudsförfaranden. I ditt dagliga ledarskap arbetar du aktivt med att utveckla, följa upp och stödja dina medarbetare. Det är också viktigt att utveckla och följa upp teknikavdelningens arbetsprocesser.

För att lyckas i rollen har du en god teknisk förståelse kombinerat med ett gott ledarskap. Du är trygg i dig själv och har en god kommunikativ förmåga. Du är entusiasmerande, inkännande och har god förståelse för hur du implementerar arbetssätt och skapar resultat tillsammans med dina medarbetare.

Som chef för utveckling, beredning och konstruktion är det en fördel om du också är insatt i frågor gällande produktkvalitet. Du är också trygg med att diskutera dessa frågor på hög nivå med olika intressenter.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av ledarskap inom en teknikfunktion, gärna inom konstruktion eller tillverkande industri. Du har en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att ingå i en ledningsgrupp.

Då JOAB verkar på en internationell marknad förutsätter vi att du har en god förmåga att kommunicera på engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i ett företag som ligger i framkant vad gäller teknisk utveckling och som har en stark tillväxt. Vår flexibla organisation och strävan att arbeta nära användarnivå har gett oss ett starkt varumärke och vi har sedan starten kontinuerligt expanderat och erövrat nya marknadsandelar.

Låter detta som något för dig? Gå in på www.mercuriurval.se och bifoga din ansökan med CV och personligt brev (ref nr SE-13298) senast den 24/9 2018. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa våra konsult på Mercuri Urval, Monica Fogel-Kamien, tel. 031-333 52 17

Om företaget
JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden. Koncernen utvecklar, tillverkar och marknadsför hydrauliskt styrda lastbilspåbyggnader. Vår målsättning är att med hög kvalité, teknisk kompetens och service i fokus skapa effektiva transportlösningar för våra kunder inom främst åkeri- och återvinningsnäringen. Vår verksamhet är förlagd till Göteborg, Blomstermåla, Lessebo, Mellerud, och Stockholm med huvudkontor i Göteborg.

Koncernen är familjeägd och företaget startades 1963. JOAB omsätter drygt 800 mkr, har 255 medarbetare och verksamheten är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Läs mer på www.joab.se

Liknande jobb

Liknande jobb