Registrator till Riksbanken

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 7 september 2018
Stängs
den 27 september 2018
Ref:
2018-00805
Kontakta
Thomas Jannergren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SOM REGISTRATOR PÅ RIKSBANKEN arbetar du med löpande diarieföring av ärenden och hantering av inkommande post. Diarieföringen sker digitalt, men en viss hantering av pappersdokument kan förekomma. Arbetet innefattar även kvalitetssäkring av diarieförda ärenden och handlingar genom löpande kontroller i ärendehanteringssystemet. Att besvara och fördela till myndigheten inkommen e-post är en del av de dagliga arbetsuppgifterna, liksom kontakt med handläggare och allmänheten. Du håller även i interna utbildningar i diarieföring och ger support till verksamheten. Arbetet innebär också att du är med och utvecklar framtida arbetssätt och processer för Riksbankens diarieföring.

VI SÖKER DIG SOM har gymnasieexamen, diplomerad registratorsutbildning och flerårig erfarenhet av arbete som registrator inom offentlig förvaltning. Du har goda kunskaper i MS Office, vana av att arbeta i olika IT-system och erfarenhet av arbete i digitala ärendehanteringssystem, gärna systemet Public 360. Du har vidare goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligen som skriftligen, och kännedom om lagstiftning som styr offentlig verksamhet och registrering av allmänna handlingar. Det är meriterande med högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom informationsförvaltning och erfarenhet av arbete som registrator på statlig myndighet.

SOM PERSON är du noggrann, strukturerad, kommunikativ och pedagogisk. Du är öppen och har lätt för kontakter och samarbete med andra människor. Du har också ett gott omdöme och vill leverera med god kvalitet. Det är viktigt att du är självgående, ansvarstagande och serviceinriktad och har intresse för att utveckla funktionen. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Då tjänsten är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras.

VI VILL HA DIN ANSÖKAN med CV och personligt brev inklusive relevanta intyg senast den 27 september 2018. Om du har frågor är du välkommen att ringa Thomas Jannergren, enhetschef, på 08–787 06 55. Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök.

Liknande jobb

Liknande jobb