Senior Konsultchef till SJR Finance, Malmö

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 7 september 2018
Stängs
den 7 oktober 2018
Kontakta
Tomas Vinnersten
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Senior Konsultchef till SJR Finance

Senior Konsultchef till SJR Finance SJR har under 25 år framgångsrikt hjälpt våra kunder med rekrytering och konsultlösningar inom Ekonomi & Finans. Trots många års framgångar ser vi att detta bara är början och vi står nu inför en spännande expansionsfas och behöver din hjälp att stärka upp vårt lyckosamma gäng i Region Syd.

Om tjänsten
Som konsultchef ansvarar du för ditt eget team med ekonomikonsulter och din uppgift är förutom att rekrytera nya medarbetare att coacha, motivera och följa upp dina medarbetare ute hos kund. En viktig del av rollen handlar om att matcha rätt medarbetare med rätt kund och där kommer din fingertoppskänsla och förmåga att bygga långsiktiga relationer att bli avgörande för din framgång. Som konsultchef har du fullt personalansvar för dina medarbetare vilket bland annat innebär lönesättning, introduktion, regelbundna löne- och utvecklingssamtal men också arbetsrättsliga frågor och coachning. Att skapa förtroende och goda relationer är en mycket betydelsefull del av arbetet.

Tempot är högt och arbetet omväxlande och här får du agera konsultativt mot dina kunder och lösa förfrågningar på spännande uppdrag. Du arbetar utifrån tydliga mål i nära samarbete med dina kollegor; främst övriga konsultchefer och vår säljorganisation. Givetvis deltar du också löpande i arbetet med att utveckla och effektivisera arbetsmetoder och processer.

Vem söker vi?
För att lyckas i denna roll drivs du av att arbeta i en dynamisk och affärsorienterad organisation. Du är strukturerad och organiserad med en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du en utpräglad servicemänniska och är bra på att bygga långsiktiga relationer. Du har förmåga att fatta egna beslut och prioritera under högt tempo. Som person bidrar du till en positiv atmosfär, är prestigelös och ansvarsfull. Du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som har akademisk utbildning och en bakgrund inom ekonomi. Du har god insikt och utpräglad förmåga att leda och motivera andra. Erfarenhet från konsultbranschen är mycket meriterande och det är stor fördel med förståelse för vilka uppgifter som finns på en ekonomiavdelning. Du är van att snabbt sätta dig in i olika verksamheter och agera konsultativt mot kund.

Som person är du målinriktad och nyfiken med ett stort människointresse. Du drivs av att etablera nya relationer och uppskattar en sälj- och affärsinriktad företagskultur. Med ett starkt engagemang för kunden sätter du stort värde på att leverera med kvalitet. Vårt viktigaste krav är att du är en person som vill har roligt på arbetet, för det har vi och det är en viktig nyckel till vår framgång!

Vi erbjuder en variationsrik, flexibel och självständig tjänst där du med ett väletablerat varumärke och härliga kollegor i din omgivning kan fortsätta utvecklas och växa. Vi sitter i trevliga och trivsamma lokaler mitt i centrala Malmö med närhet till lunch, shopping och bra löp/promenadslingor att nyttja när det ges tillfälle.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 0766-47 16 14. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. Välkommen!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb