Account Manager till Exopen

Rekryterare
ExOpen
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 7 september 2018
Stängs
den 7 oktober 2018
Kontakta
Emily Wadman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Exopen utvecklar och säljer rapport- och budgetlösningar. Vill du vara med och bidra till Exopens tillväxtresa? Du får möjlighet att påverka både din egen och företagets framgång. Vi söker nu en självgående och driven Account Manager till distriktet Malmö-Göteborg–Kalmar-Halmstad med omnejd.

Om tjänsten
Du blir en nyckelperson för företaget och dess framtida satsning. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till avslutad affär. I arbetsuppgifterna ingår att bearbeta, identifiera och prospektera nya kunder. Du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt. Du behöver ha nära samarbete med Key Account Manager och implementeringskonsulterna, eftersom de blir en viktig källa till framgång.

Du rapporterar direkt till VD och är en del av säljteamet. Exopen sitter i trevliga lokaler i Västra Hamnen.

I rollen ingår bland annat:

  • Ansvara och driva all nykundsförsäljning av företagets lösningar inom distriktet
  • Identifiera och prospektera nya kunder
  • Planera och genomföra besök hos potentiella kunder
  • Bearbeta Leads som kommer från mässor, kampanjer, nätverk eller övriga kontakter
  • Offert- och avtalsskrivning


Är det här du?
Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har några års erfarenhet av B2B och lösningsförsäljning. Har du erfarenhet av försäljning inom BI eller affärssystem ser vi det som starkt meriterande, men det är inget krav. För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har ett starkt driv och förmågan att skapa nya affärsmöjligheter. Vidare ser vi gärna att du är van att arbeta målstyrt och triggas av att leverera resultat. Har du högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom relevant område ses det som starkt meriterande men är inte ett krav. B körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och social person med intresse för att driva affärer. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och trivs med att vara en representant för bolaget och dess lösningar. För att trivas i rollen är det viktigt att du är prestigelös, affärsmannamässig och har en god ekonomisk förståelse. Vi ser även att du är kreativ och inlyssnande, vilket gör att du alltid hittar de bästa lösningarna för Exopens kunder. Sist men inte minst har du en stark servicekänsla och triggas av nöjda kunder och att leverera goda resultat.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Exopen med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Emily Wadman på 08- 120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Account Manager, Säljare, Nykundsäljare, Nykundsförsäljning, Nykundsbearbetare, Nykundsbearbetning, Systemsäljare, lösningsförsäljning, B2B försäljning, affärssystem

Om ExOpen Systems AB
Exopen Systems är ett snabbväxande IT-företag som erbjuder lösningar inom budget och rapportering. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutstödskrav. Man har idag över 350 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 40 MSEK och har i dagsläget 20 anställda.

För mer information om Exopen, gå in på www.exopen.se.

Kontaktperson:
Emily Wadman
08-120 50 428

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Malmö