Ekonomiassistent med erfarenhet av stora flöden!

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 7 september 2018
Stängs
den 7 oktober 2018
Kontakta
Cathrine Wiberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent med erfarenhet av stora flöden!

Till vår internationella kund söker vi nu en driven och framåt ekonomiassistent som främst vill arbeta med leverantörsreskontra. Uppdraget startar omgående och är ett längre konsultuppdrag. Du kommer att bli en del av ett större ekonomiteam med härlig stämning. Kontoret är beläget i centrala Malmö.

Arbetsuppgifter:

  • Leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Processförbättringar

Lämplig bakgrund
Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i arbetet med leverantörsreskontran.  Du kan din debet och kredit och gillar ett flexibelt arbetssätt. Du har god systemvana och har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Din personlighet
Som person är du öppen och positiv. Du är kommunikativ samtidigt som du är noggrann och mån om att göra rätt. Du är effektiv och gillar att få saker och ting gjorda. Struktur och organisation är viktigt för dig och problemlösning ligger dig varmt om hjärtat. Du är van att hålla deadlines och stressar inte upp dig i onödan. Engagemang och ett initiativtagande sätt är en framgångsfaktor.

Din ansökan
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-665 51 09.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb