Rekryteringskonsult till SJR HR

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 11 september 2018
Stängs
den 11 oktober 2018
Kontakta
Anna Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Rekryteringskonsult till SJR HR

SJR har under 25 år framgångsrikt hjälpt våra kunder med rekrytering och konsulttjänster. Vi står nu inför en spännande expansionsfas och vårt specialistområde HR växer. Vi söker därför nästa duktiga medarbetare för att stärka upp vårt team i Region Syd.

Om tjänsten
Som Rekryteringskonsult hos oss på SJR ansvarar du för hela rekryteringsprocessen. I nära samarbete med vår kund söker, attraherar och rekryterar du profiler inom hela HR området. Rekryteringsprocessen påbörjas med en genomgång av profilen och genom att skapa ett projekt tillsammans med vår kund. Därefter ansvarar du för exponering av positionen, search, urval, intervjuer, personlighetsanalys och djupintervjuer. Du genomför referensintervjuer samt bedömning, slutrapport och uppföljning. Att skapa förtroende, goda relationer samt vara ett konsultativt stöd till våra kunder och kandidater är en mycket betydelsefull del av jobbet. 

Du arbetar utifrån tydliga mål i nära samarbete med kollegor, övriga konsultchefer/ rekryterare och vår säljorganisation. Givetvis deltar du också löpande i arbetet med att utveckla och effektivisera arbetsmetodik och processer. 

Vem söker vi?
För att lyckas i denna roll drivs du av att arbeta i en dynamisk och affärsorienterad organisation. Du är strukturerad och organiserad med en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du en utpräglad servicemänniska och är bra på att bygga långsiktiga relationer. Du har förmågan att fatta egna beslut och prioritera under högt tempo. Med ett starkt engagemang för kunden sätter du stort värde på att leverera med kvalitet. Som person bidrar du till en positiv atmosfär, är prestigelös och ansvarsfull. Vårt viktigaste krav är att du är en person som vill ha roligt på arbetet, för det har vi och det är en viktig nyckel till vår framgång.

Vi söker dig som har akademisk utbildning samt en bakgrund inom HR. Erfarenhet från operativt HR arbete och/eller rekrytering är mycket meriterande. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. 

Vi erbjuder en variationsrik, flexibel och självständig tjänst där du med ett väletablerat varumärke och kompetenta kollegor i din omgivning kan fortsätta utvecklas och växa. Vi sitter i trevliga och trivsamma lokaler mitt i centrala Malmö med närhet till lunch, shopping och bra löp/promenadslingor att nyttja när det ges tillfälle.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nilsson på 0766-47 16 12. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. Välkommen!

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personer inom ekonomi och HR som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi, Bank & Finans och HR. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.