Kommersiell chef – ansvar för B2C

Plats
Älvsjö, Stockholm
Annonserat
den 13 september 2018
Stängs
den 1 oktober 2018
Kontakta
Camilla Hållbro Cecilia Henningsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

fitnessfestivalen

Vi söker dig som brinner för att driva nya affärer och kan ta våra B2C event mot framtida utveckling. Där content består av upplevelser, event och en mötesplats där människor längtar efter att vara en del av. Enheten består av drygt 10 medarbetare och omsätter idag cirka 120 miljoner på ett 15-tal olika event/mässor.

Vem är du? 

Du är nyfiken på att hitta nya idéer och omsätta dessa tillsammans med dina kompetenta medarbetare till utveckling av befintliga eller nya affärer.

Du är intresserad av kundbeteenden och nya rörelsemönster hos konsumenter och i omvärlden och kan se hur dessa utvecklar och bidrar till nya affärer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har rejäl erfarenhet av B2C och av att skapa upplevelser för kund. Du är van att utveckla affärer med lönsamhet och att leda andra människor framgångsrikt. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av att leda en större grupp av medarbetare.

Du har säkert en högskoleutbildning inom marknadsföring/försäljning och har lång erfarenhet av att räkna på lönsamma affärer. Tjänsten är tillsvidare och tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt senast den 1 oktober 2018. Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor rörande tjänsten kontaktar du Camilla Hållbro, Kommersiell Direktör, tel: 08-749 44 81 alternativt camilla.hallbro@stockholmsmassan.se. Du kan även kontakta HR direktör Cecilia Henningsson, tel: 08-749 42 96 eller cecilia.henningsson@stockholmsmassan.se.

Om Stockholmsmässan

Stockholmsmässan är Nordens största mötesanläggning och vi genomför varje år mässor och kongresser som ger våra besökare massor av inspiration, kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Vår verksamhet bygger på det personliga mötet – grunden för all mänsklig kommunikation och något som aldrig går att ersätta. Möten ger nya kontakter och nya tankar,
i allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare.
Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten – alla sorters möten. Och därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa möten som gör skillnad, både i det stora och i det lilla. Med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år, möter vi människor från alla världens hörn, branscher och kulturer.

Liknande jobb

Liknande jobb