Group Business Controller

Rekryterare
AniCura
Plats
Danderyd
Annonserat
den 14 september 2018
Stängs
den 14 oktober 2018
Kontakta
Oskar Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

AniCura befinner sig i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas där man växer med omkring 40 procent per år både organiskt och via förvärv. Bolaget har en fortsatt ambitiös expansionsplan och detta drivs framåt av en passionerad och dynamisk företagskultur. Group Business Control är en av de fyra koncerncentrala ekonomifunktionerna som ansvarar för strategiska förbättringsprojekt och uppföljning av verksamhetens resultat. Gruppen har många kontaktytor både lokalt och internationellt och arbetar nära koncernens M & A-team. Som ett led i tillväxten söker vi nu en ny person som kan stärka upp gruppen.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den finansiella onboardingen av nyförvärvade kliniker
  • Ansvara för övergripande analys och uppföljning av koncernens operativa resultat
  • Identifiera och arbeta med nyckeltal för att utveckla den operativa verksamheten
  • Delta i koncernövergripande förbättringsprojekt

För att lyckas i rollen är du civilekonom eller motsvarande, du har 3-5 års erfarenhet från M & A-arbete antingen från Big4 eller från en motsvarande roll i ett förvärvsintensivt bolag. Du är analytisk, systemkunnig och har en god förmåga att hantera stora datamängder. Du är duktig på att hitta effektiva arbetssätt och processer för datadriven analys. Vidare har du ett stort intresse för och god kunskap i system, framförallt Excel. Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att driva dialog mot både ledning och verksamhet. Stor vikt läggs vid personligt driv och förmåga att driva utveckling och förbättring i ett bolag med en stark fortsatt tillväxtresa.  

Mer om AniCura

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. 
Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. 
Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. 

AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 200 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 4 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om två miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. 

Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård genom en säker vård av hög kvalitet och god tillgänglighet. I Sverige sträcker sig AniCura från Åre i norr till Hässleholm i söder vilket ger en hög tillgänglighet i form av akutsjukvård och dygnet runt vård i hela landet.

Varm välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb