Avdelningschef Fastighetsservice

Rekryterare
Region Kronoberg
Plats
Växjö
Annonserat
den 14 september 2018
Stängs
den 2 oktober 2018
Ref:
SE-13314
Kontakta
Christian Nyhlén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Som avdelningschef blir du en viktig del i att leda och utveckla de fastighetsnära servicetjänsterna i Region Kronoberg. Tillsammans med din avdelning kommer du att säkerställa en leverans på utlovad nivå samtidigt som du skapar bästa möjliga förutsättningar för framtidens fastighetsservice. Det innebär ett starkt fokus på ett kundnära och kundorienterat arbetssätt, effektivt teamarbete och att verka för en god samverkan med samarbetspartners internt och externt.

Du leder en avdelning med 13 personer och rapporterar till verksamhetschefen, samtidigt som du även har ett nära samarbete med avdelningen för fastighetsdrift.

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet av fastighetsservice eller närliggande arbetsfält, gärna i en politiskt styrd organisation. Du har även ledarerfarenhet där du fått pröva din förmåga att skapa resultat genom andra. Som person är du flexibel samtidigt som du har en god grundstruktur i ditt sätt att arbeta och är en ledare som får andra att växa och utvecklas. Du är van att skapa effektiva processer runtomkring dig så att verksamheten håller en hög kvalitet samtidigt som du bygger en serviceminded och kundorienterad kultur.

Enligt Region Kronobergs ledaridé är regionens chefer modiga och motiverade ledare och utgår från nyckelorden helhet, tillit och tydlighet. I sin ledarroll ska chefen ha förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Chefen ska vilja utveckla sin verksamhet, sina medarbetare och sitt eget ledarskap.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 2 oktober 2018, via www.mercuriurval.se(ref.nr. SE-13314). Frågor besvaras av Christian Nyhlén, tel. 0733-66 75 76 eller Per Anders Nilsson, tel. 070-312 44 48 vid Mercuri Urval.

Om företaget
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”. Våra medarbetare finns i hela Kronobergs län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet och engagerat klimat, där arbetsglädjen står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre. Fastigheters huvuduppgift är att vara en strategisk fastighetsägare och en effektiv och professionell lokalförsörjare. Region Kronoberg äger idag fastigheter på åtta orter i Kronobergs län, med en total area på ca 274 000 m2. Besök gärna www.regionkronoberg.se