Försäljningschef / Sales Manager

Rekryterare
Runtech
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 september 2018
Stängs
den 5 oktober 2018
Ref:
SE-13306
Kontakta
Adam Bergström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

 

Runtech Sverige söker nu en högpresterande försäljningschef för att stärka befintliga kundkonton samt bearbeta nya kunder. I rollen kommer du att vara övergripande ansvarig för att utveckla Runtechs svenska verksamhet och du kommer att representera både Runtechs och Gardner Denvers produkter. Du kommer till en början att vara den enda personen på den svenska marknaden för att framöver bygga upp ett nationellt team av Area Sales Managers. Du kommer att rapportera direkt till Sales Director, placerad i Finland och du blir anställd i Gardner Denvers lokala svenska bolag.

 

Dina ansvarsområden inkluderar:

  • Utveckla och genomdriva effektiva försäljningsstrategier

  • Utveckla och upprätthåll framgångsrika relationer med Runtechs kunder

  • Skapa produktiva och professionella relationer med nyckelpersoner i tilldelade kundkonton

  • Förhandla och upprätta avtal med kunder

  • Förbered kvartals- och årliga försäljningsprognoser

  • Utför omvärldsbevakning och identifiera nya potentiella kunder och marknadsmöjligheter

Vi erbjuder dig en stor möjlighet att påverka Runtechs svenska verksamhet och på sikt bygga upp ett eget team på en marknad med stor potential. Det finns redan en befintlig kundstock att bygga vidare på och då Runtech är en del av Gardner Denver kommer du ha ett stort bolag i ryggen och kunna erbjuda ledande tekniska produkter.

 

Vi söker dig som har god kunskap och ett starkt nätverk inom massa & pappersindustrin. Du har tidigare erfarenhet av framgångsrik teknisk försäljning inom massa & papper, textil eller energi. Du trivs med att vara på resande fot och träffa kunder och förstår att tjänsten innebär många resdagar. Vi ser helst att du är bosatt i Stockholmsområdet men positionen utgår från hemmakontor. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Som person har du en god förmåga att påverka kunder och få de att välja moderna och miljövänliga lösningar.

 

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13306). Vi gör löpande urval och ber dig därför ansöka så snart som möjligt men senast den 5:e oktober. Eventuella frågor besvaras av Adam Bergström, konsult på Mercuri Urval, via adam.bergstrom@mercuriurval.com alt. tel. 0709 28 29 87.

Om företaget

Runtech är en global leverantör av konstruerade system anpassade till massa- och pappersindustrin. De hjälper sina kunder att bättre förstå och kontrollera driftsförhållanden för att optimera drift- och kostnadseffektivitet. Runtechs patenterade lösningar inkluderar b.la dammsystem och optimering av värmeåtervinning, optimering av löpbarhet med webbstabilisatorer, optimering av avvattning mm.

Runtech ingår i Gardner Denver, Inc., en ledande global tillverkare av högteknologiska produkter. Gardner Denver har sitt huvudkontor i Milwaukee, Wisconsin, USA och har faciliteter i mer än 30 länder. Läs mer på https://www.gardnerdenver.com/en/runtech

Liknande jobb

Liknande jobb