Account manager

Rekryterare
Kuusakoski
Plats
Spånga, Stockholm
Annonserat
den 14 september 2018
Stängs
den 15 oktober 2018
Ref:
SE-13288
Kontakta
Louise Dellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom återvinningsbranschen. Kuusakoski Sverige AB växer stadigt och är ett företag som har den stora organisationens fördelar kombinerat med det lilla företagets snabbhet, vilket gör att det är kort tid mellan idé, beslut och genomförande.

Vi tänker långsiktigt när vi anställer nya personer till oss och vi lägger stor vikt vid att du utvecklas och växer med oss. Det är viktigt för oss är att du har rätt driv, är nyfiken och beredd att lägga kraft och energi på att lära nytt och utvecklas tillsammans med oss.

Självklart erbjuder vi bra anställningsvillkor inklusive tjänstebil.

 

Om rollen

I rollen som kundansvarig har du ansvar för inköp av metallskrot i Stockholm med omnejd. Du ingår i säljteamet, har fokus på nykundsbesök och att långsiktigt vårda och vidareutveckla våra goda kundrelationer.

Du kommer att arbeta självständigt med hela affärsprocessen från första kontakt till affärsavslut. I processen ingår allt från teknisk rådgivning till kalkylering, logistiklösningar och offerering.

Du genomför personliga besök med rådgivning och problemlösning och kunderna består av större och mindre industriföretag, energibolag och statliga eller kommunala verksamheter. Du kommer att vara involverad vid prisförhandlingar av större objekt i samarbete med andra personer i organisationen. Placeringen för denna tjänst är vid vår återvinningsanläggning i Spånga.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en duktig relationsbyggare och som är van att göra affärer på alla nivåer. Nykundsbesök kommer att vara en stor del av dina arbetsuppgifter så det är viktigt att du är utåtriktad, att du är van att ta egna initiativ samt att du är engagerad och målinriktad.

Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd och smidig. Du planerar effektivt din tid och är strukturerad och noggrann.

Erfarenhet av tjänsteförsäljning och metallåtervinning är meriterande, samt även ett stort intresse och känsla för teknik.

 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval, ansök via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13288). Ansökningar hanteras löpande, sista ansökningsdag är den 15e oktober 2018.

Frågor om denna tjänst besvaras av rekryteringskonsult Louise Dellström louise.dellstrom@mercuriurval.com alt på telefon: 0708-758 124 eller av personalchef på Kuusakoski, Anders Isberg, på telefon: 0910-71 17 74.

 

Om företaget

 Kuusakoski är ett internationellt familjeföretag. Vi har byggt upp vår återvinningsexpertis i över hundra år. Våra utmärkta materialkunskaper, specialistkunnande och passion för det vi gör hjälper oss att utveckla effektivare och mer exakta sätt att sortera material på. Vi har minimerat mängden avfall som deponeras: för närvarande kan vi återvinna eller återanvända upp till 90 procent av allt insamlat material – och i vissa fall ännu mer.

Kuusakoski Sverige omsätter ca 1,1 miljarder SEK och har ca 150 anställda. År 2017 var det totala flödet av återvinningsbart material ca 304 000 ton.

Våra medarbetare har hög kompetens inom återvinning och miljöteknik samt är motiverade att främja återvinningsgraden så vi kan bidra till ett hållbart samhälle.

Hos oss erbjuds du att växa professionellt, vi återvinner de medarbetare som vill ha mer utmanande arbetsuppgifter. Utveckling och behov av utbildning nås via personliga mål och diskussioner.

 

Vi är certifierade i ISO 9001 och ISO 14001.

 

Läs gärna mer på www.kuusakoski.se

Liknande jobb

Liknande jobb