Biträdande jurist inom Bank & Finans till Baker McKenzie

Rekryterare
Baker McKenzie
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 18 september 2018
Stängs
den 18 oktober 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

BAKER MCKENZIE

Biträdande jurist inom Bank & Finans till Baker McKenzie

18-09-2018

Baker McKenzie transaktionsgrupp växer och vi söker nu biträdande jurister till Bank & Finans-gruppen med placering i Stockholm.

Arbetet är transaktionsinriktat och du kommer primärt att arbeta med frågor som rör förvärvsfinansiering och annan strukturerad lånefinansiering, kapitalmarknadsfinansiering i form av obligationer och andra typer av finansiering.

Bland våra uppdragsgivare finns flera av de ledande svenska och internationella private equity sponsorerna och finansiärer såsom banker och "debt funds".  Verksamheten är både nationell och internationell och du kommer att arbeta nära dina kollegor från andra kontor

Vem söker vi?
Vi söker dig som har juristexamen och några eller flera års erfarenhet av arbete inom Bank & Finans från annan advokatbyrå eller bank och som har goda kunskaper i engelska. Du har stort intresse av att arbeta internationellt i Sverige och utomlands.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan till www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande affärsjuridiska advokatbyråer med närmare 13 500 medarbetare i 46 länder. I Stockholm består teamet av ca 80 personer som dagligen arbetar med Baker McKenzies enorma nätverk. Det innebär att din utveckling till en global specialist, obegränsad av språk och kultur, börjar så fort du kliver över tröskeln hos oss.

Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40