Varumärkesjurist till Kransell & Wennborg

Rekryterare
Kransell & Wennborg
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 september 2018
Stängs
den 19 oktober 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Om företaget

Kransell & Wennborg är en immarterialrättsbyrå, vars huvudsakliga verksamhet utgörs av kvalificerad rådgivning samt utarbetande och handläggning av ansökningar om patent-, varumärkes- och designskydd i Sverige och utlandet. Vi utför nyhetsgranskningar, bedömningar avseende patenterbarhet och registreringsbarhet, intrångsbedömningar, s.k. product clearances, m.m. Vidare utarbetar vi IPR-strategier, sköter IPR-portföljer och övervakar konkurrenters rättigheter. Vi erbjuder också rådgivning inom upphovsrätt, firmarätt, konkurrensrätt, marknadsrätt samt avtalsrätt. Vid tvister och processer samarbetar vi med landets ledande advokater inom immaterialrätt för att bistå klienterna. Vi representerar ett stort antal svenska och internationella företag och vi har ett nära samarbete med ett flertal immaterialrättsbyråer runt om i världen.

Kransell & Wennborg har haft en fantastisk utveckling. 2017 ökade omsättningen med 21 % jämfört med föregående år. Sedan 2010 är ökningen 234 %. Detta är resultatet av ett orubbligt fokus på kunderna.

Arbetsbeskrivning

För att kunna möta den ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en erfaren jurist/varumärkeskonsult med driv och förmåga att bygga och utveckla kundrelationer till vårt Stockholmskontor. Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet av självständig varumärkeshandläggning. Vi är i dagsläget en varumärkeskonsult men avser att utöka VM-avdelningen.

Arbetet på Kransell & Wennborg präglas dels av en kollegial atmosfär där högkompetenta medarbetare stöttar och sporrar varandra och dels av att alla tar stort ansvar för kundrelationer, leveranser och byråns utveckling.

Vem är du?

Personen vi söker är en självgående och erfaren konsult, med stort driv och initiativförmåga. Du har en förmåga att bygga och utveckla kundrelationer.

Du kommer att ges stor frihet att skapa din tillvaro hos oss och bör vara entreprenöriellt lagd, då jobbet i mångt och mycket kommer att handla om att utveckla vår varumärkesavdelning.

Du är intresserad av att jobba i en organisation där beslutsvägarna är korta och hierarkierna platta. På Kransell & Wennborg jobbar alla medarbetare med kundärenden, och vi hoppas att den filosofin tilltalar även dig.

Som person är du ansvarsfull, driven och initiativtagande samt har hög integritet. För att lyckas i organisationen är det viktigt att du är en duktig kommunikatör och att du har ett prestigelöst sätt. Du är ödmjuk, social och en teamplayer i ditt sätt. Vidare är du anpassningsbar, flexibel och kan bibehålla ditt lugn även i stressiga situationer.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du erbjuds

Är du den vi söker erbjuds du ett stimulerande arbete i en organisation under utveckling. Frånvaron av chefer och andra overhead-funktioner på Kransell & Wennborg skapar mycket goda förutsättningar att belöna dig som gör ett bra jobb. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki telefon 0766-33 14 44. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se . Urvalsprocessen sker löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40