IT-support / System-administratör till expansiva Gazella

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 september 2018
Stängs
den 8 oktober 2018
Ref:
2272
Kontakta
Filip Lennartsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi rekryterar nu en "IT & System Coordinator” till vårt snabbt växande bolag. Till denna nya tjänst söker vi en tekniskt intresserad och kunnig person som trivs med att arbeta med både IT och människor. Du kommer att samarbeta nära IT Manager och i praktiken också ta rollen som ”Lord/Lady of All Things Technical” genom att bl.a. att ansvara för att datorer, telefoner och annan teknik fungerar bra för ca 40 medarbetare på kontoret. I arbetet ingår både projekt och en rad olika sorters löpande arbetsuppgifter, t.ex. beställa nya datorer, lösa tekniska problem som uppstår samt fortsätta arbetet att bygga ett nytt intranät. Denna tjänst har inte funnits tidigare men det är en viktig nyckelroll i bolagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att ha goda möjligheter att kunna fråga den personen som tidigare haft ansvar för dessa områden och vi hoppas att du efter tid själv kommer att kunna identifiera nya behov och föreslå förbättringar. Rollen är en heltidstjänst som startar snarast möjligt och vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in ditt CV redan idag!

Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. Vi strävar ständigt efter att utveckla företaget och att ligga i framkant när det gäller digitalisering. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid mycket på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. För att se mer av detta, kika gärna på vår Instagram; gazella.se.

Din utmaning

  • Ansvara för bolagets hårdvara, mjukvara och konton samt besvara tekniska och IT-relaterade frågor
  • Ha kontakt med leverantörer av managerade IT-tjänster såsom internet/nätverk, skrivare och växel
  • Vara administratör/superuser för Office 365, hemsida, lagring i molnet samt andra tjänster och system
  • Ansvara för olika IT-projekt, t.ex. att bygga ett intranät, utvärdera samt implementera nya tjänster etc.
  • Föreslå nya tjänster och förbättringar av processer som underlättar för bolagets personal
  • Vara aktiv i projektet att förbättra Gazellas egenutvecklade system
  • Löpande ansvar för uppdatering av register, lösenordshantering och kontorets passersystem
  • Genomföra inköp, installation och konfiguration av nya datorer
  • Introducera nya medarbetare till utrustning och system genom kortare utbildningspass och sammanställningar av ”lathundar” samt FAQ-dokument
  • Stötta IT Manager i det löpande arbetet samt vara behjälplig inom företaget när och där behov uppkommer

Din erfarenhet

Vi söker efter dig som har ett intresse för teknik och goda kunskaper om datorer (Mac/PC). Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med IT och/eller människor inom antingen en teknisk- eller serviceinriktad roll, såsom t.ex. kundtjänst / helpdesk, supporttekniker eller webbdesigner / webmaster. Vi tror att du har en utbildning inom IT, data eller teknik och att du har förmåga att driva och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Kompetenser som vi ser som meriterande, men inte som krav, är kunskaper om t.ex. Outlook, Office 365, Dropbox, Photoshop, RMM-lösning, Active Directory, VPN, SEO, Google Analytics och programmering.

Personliga egenskaper

Vi söker en nyfiken, självgående och ansvarstagande person med positiv attityd som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp. Du är prestigelös, snabblärd och lösningsorienterad samt angriper problem som uppkommer med både tålamod och flexibilitet. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 100 anställda, varav ca 40 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Filip Lennartsson.

  ANSÖK  Referens 2272  Skriv ut