Gruppchef Internationella Redovisningsuppdrag till BDO

Rekryterare
BDO
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 20 september 2018
Stängs
den 20 oktober 2018
Kontakta
Lotta Belfrage Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Jobba med branschens nöjdaste kunder
Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Genom att skapa nära och bra relationer till våra kunder kan vi på BDO jobba mer effektivt och därmed kosta på oss lite extra engagemang i varje enskilt uppdrag. På köpet får vi också värdefull tid över för våra kollegor och för oss själva. Det är genom att jobba bäst, inte mest, vi har belönats med utmärkelsen ”branschens nöjdaste kunder”. För sjätte året i rad toppar vi Svenskt Kvalitetsindex mätning.

Om tjänsten
I rollen som Gruppchef Internationella Redovisningsgruppen ansvarar du för ett team med 15 redovisningskonsulter. I denna verksamhetsnära ledarroll har du personal-, budget- och resultatansvar. Du ansvarar för beläggningen och arbetsfördelningen inom teamet och har fullt fokus på att coacha och stötta medarbetarna i deras dagliga arbete och kundrelationer samt att följa upp verksamheten. Du har kontakt med internationella kunder och kollegor inom BDO:s globala nätverk. I rollen rapporterar du till chefen för Företagsservice Storstockholm. Teamet arbetar med redovisningsuppdrag för internationella kundföretag. Uppdragen och kontakterna kommer via BDO:s världsomspännande nätverk, BDO International, via vår säljavdelning eller via interna kontakter. Vårt arbete utförs huvudsakligen från BDO:s kontor. Vi arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra och effektivisera våra processer. Hög service och personligt engagemang är något som kännetecknar vårt arbetssätt

Vi erbjuder en gruppchefsroll för ett engagerat och drivet team. BDO har branschens nöjdaste kunder och erbjuder ett arbetsklimat med stark ”vi känsla” och som därtill kan beskrivas som professionellt, kompetent, involverande, prestigelöst och hjälpsamt. 

Rollen är en tillsvidaretjänst på heltid med placering vid huvudkontoret i centrala Stockholm (kontoret flyttar under senhösten 2018 till nya och fräscha lokaler på Sveavägen i centrala Stockholm). BDO tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Profil vi söker
Vi söker dig som stortrivs i ledarrollen, har redovisningskunskaper och erfarenhet av konsultverksamhet. Att arbeta verksamhetsnära och att fokusera på att få medarbetarna och affärerna att växa, trivs du mycket bra med. Du brinner för enastående service och delar vår målsättning att ha branschens nöjdaste kunder. Att effektivisera processer och metoder och att arbeta med digitalisering, ser du som naturliga delar i ditt uppdrag. Du har relevant ekonomiutbildning och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Andra beskriver dig som en driven, engagerande, strukturerad, prestigelös, tillgänglig och stöttande ledare.

Frågor och ansökan
Rekryteringen genomförs i samarbete med Constatera. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373. Ansök snarast, dock senast 7 oktober 2018, genom att maila ditt CV och *ansökningsbrev till lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se eller genom att ansöka direkt via www.constatera.se. Urval och intervjuer sker löpande. Det är aktuellt att söka tjänsten så länge annonsen är publicerad. *Svara gärna på följande frågor i ditt ansökningsbrev: Varför är du intresserad av BDO och den aktuella tjänsten? Vad kan du tillföra i relation till det som efterfrågas i annonsen? Välkommen med din ansökan!

BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsbyrå med ca 68 000 anställda i 158 länder. 
BDO i Sverige har ca 650 anställda på drygt 20 kontor med en familjär kultur som gör att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras du i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande.