Sales Support Coordinator till Hamamatsu Photonics Norden AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 september 2018
Stängs
den 10 oktober 2018
Ref:
SE-13319
Kontakta
Daniella Stolpe
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sales Support Coordinator 

I en internationell miljö

Hamamatsu Photonics Norden AB söker en skicklig Sales Support Coordinator med utmärkt samarbetsförmåga till en teknikintensiv och internationell miljö.

Position

Rollbeskrivning
Som Sales Support Coordinator kommer du sätta våra kunder i fokus genom att assistera våra säljingenjörer och ha daglig kontakt med våra kunder. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:

  • arbeta i nära samarbete med säljingenjörerna för att ge våra kunder den bästa möjliga service

  • utveckla affärsmöjligheter tillsammans med våra säljingenjörer

  • skapa offerter och göra prisberäkningar i din dagliga kontakt med kunder och distributörer

  • självständigt hantera försäljning till kunder i egna affärsprojekt

  • ge administrativ hjälp till våra resande säljingenjörer

  • samarbeta med andra supportfunktioner inom företaget, t.ex. säljledning, logistik, ekonomi och marknadsföring.

  • att vid behov delta i mässor och andra kundevenemang för att stötta våra säljingenjörer

Vem är du?
Vi ser att du är en socialt skicklig person, gärna med ett intresse för teknik. Som medlem i säljsupportteamet har du en utvecklad servicekänsla och är lyhörd för kunders och kollegors behov, samtidigt som proaktivitet och kreativ problemlösningsförmåga är värdefulla egenskaper.

Förutom färdigheter som lagspelare skiftar du lätt fokus till individuella prestationer där såväl kundkontakt samt administrativt arbete tilltalar dig.

Vi jobbar i en internationell miljö vilket innebär daglig kommunikation per telefon och mail på engelska. Flytande engelska i tal och skrift är därför ett krav.

Tidigare erfarenhet av arbete med försäljning, gärna i teknikmiljö, är meriterande men inte ett krav. Du har god datorvana och hanterar Microsoft Office-paketet med lätthet samt har erfarenhet av att jobba i affärssystem. Hamamatsu använder IFS och Lotus Notes.

Du har en positiv attityd, är proaktiv, strukturerad och lösningsorienterad. Integritet och professionalism är en självklarhet! Då du kommer att tillhöra en mindre grupp med delat ansvar, så är det viktigt att du gillar att jobba i team emot gemensamma mål.

Vi arbetar tillsammans med Mercuri Urval i den här rekryteringsprocessen och ser fram emot ditt CV med personligt brev till www.mercuriurval.se (Ref.nr. SE-13319). Rekryteringen sker löpande, men senaste datum för ansökan är 10 oktober 2018.Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniella Stolpe, Teamleader Internal Sales and Support, Hamamatsu Photonics Norden AB, tel. +46 50 90 31 09.

Om företaget
Hamamatsu Photonics Norden AB är världsledande inom optoelektronik, en teknologi som används inom ett brett spektra av tvärvetenskapliga discipliner från medicinsk teknik och industri till vetenskap och forskning. Företaget har sitt huvudkontor i Japan och har omkring 4700 anställda världen över. Det nordiska dotterbolaget Hamamatsu Photonics Norden AB har drygt 25 anställda och ansvarar för marknadsföring, försäljning och teknisk support i Norden, Baltikum samt OSS. Större delen av de anställda är stationerade i moderna lokaler på det nordiska huvudkontoret i Kista. 

Liknande jobb

Liknande jobb