Service Manager inom Identity Services till Sweco

Rekryterare
Sweco
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Kontakta
Anna Hedin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

VI SÖKER EN SERVICE MANAGER INOM IDENTITY SERVICES TILL SWECO!

Dina arbetsuppgifter
Arbetar du idag med Identity Services och ser dig som drivande i ditt arbete? Lika självklar på att ha ett helikopterperspektiv som att fördjupa dig i detaljerna? Då är du den vi letar efter!

Vi söker dig som har en bakgrund som Service Manager inom Identity services och vill ta nästa utmaning, förutom att fördjupa dig i området, ta ansvar för proaktivt arbete och utveckla området.

Denna tjänst tillhör enheten IT-operations som sedan är uppdelad i gruppen IT Infrastructure Services som i sin tur är uppdelat i teamet Identity and Messaging, med kollegor i förutom Stockholm även i övriga Europa. Gruppen ansvarar för den globala infrastrukturen när det kommer till mjukvaruleverans och i denna roll kommer det specifikt innefatta teamets områden som är ADFS, PKI, Azure Active Directory, DNS, Office 365 Infrastructure och en del scriptning (Powershell).

Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar b l a:
- Ansvarig för drift och utveckling av ADFS
- Ansvarig för Certifkatsplattformen ieringshantering (PKI)
- Hantera Office 365 Infrastructure;, Admin and Security
- Hantera incidenter, kan innebära kontakt direkt med användarna
- Kontakt med verksamheten och andra nyckelpersoner inom IT.

Din profil
Det är ett krav att du arbetat tidigare med verktyget ADFS (alternativt liknande verktyg). Du kan Microsoft-miljöer och är väl bekant med teknikerna inom Active Directory och inriktat på Identity services. Du känner dig bekväm med engelskan då koncernspråket och mycket av din dagliga kommunikation kommer ske på engelska i tal och skrift.

Du har jobbat som tekniker i ett antal år, är van vid att jobba i större Windowsmiljöer och Office 365. . Du känner till områdena inom Microsoft Identity services väl och är nyfiken på att dyka djupare inom området. 

Extra meriterande är om du har erfarenhet av FIM, MIM men även Exchange, Skype for Business, Azure Information Protection och automatisering.

Då Sweco genomför bolagsförvärv sker ständigt migreringar av IT miljöer där vi ser med fördel att det är en erfarenhet.

Som person är du drivande, proaktiv, gillar att jobba med ett högt tempo, och tycker det är roligt att lösa problem. Du har en förmåga att både tänka kort- och långsiktigt samtidigt, och brinner för att leverera lösningar som bidrar till hela verksamhetens succé.

Du är även självgående, målinriktad, driven, och prestigelös som person. Fördel om du har erfarenhet av samordningsansvar. Du brinner för att uppnå bestående resultat och att hjälpa till internt med din lösningsorienterade ådra, - ingenting är omöjligt. Du har ett driv att utvecklas och tar initiativ för att lösa de utmaningar som teamet står inför.

Sista ansökningsdag
Låter det intressant? Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvariga Anna Hedin 073 056 55 54, mejl anna.hedin@maxkompetens.se eller Katarina Bjernefalk på 070 512 49 15, mejl katarina.bjernefalk@maxkompetens.se

Om kunden
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan Sweco erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.