Server/Storage stjärna sökes till Sweco

Rekryterare
Sweco
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Ref:
7813
Kategori
Data / IT
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

VI SÖKER EN NY SERVER/STORAGE STJÄRNA TILL SWECO!

Dina arbetsuppgifter
Gillar du tanken att få jobba med de nya produkterna på marknaden och arbeta med fantastiskt trevliga kollegor som är utspridda i ett flertal länder. Då är du den vi letar efter!

Vi söker dig som har en bakgrund inom förvaltning och utveckling av server- och lagringslösningar. Du är drivande i ditt arbete och vill alltid ge det lilla extra för att det ska bli 100%. Ambitionsnivån är hög på Sweco och vi söker nu likasinnade för att förstärka teamet, som har samma hunger och motiveras av att arbeta med ny teknik i stora komplexa miljöer.

Tjänsten är placerad i Stockholm och ingår i det tekniskt kompetenta teamet Server operations med kollegor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Finland, Holland, Storbritannien och Tyskland. Teamet ansvarar för den globala leveransen av servrar, lagring, virtuella plattformar, backup, externa molntjänster etc.

Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Drift och förvaltning av våra miljöer 
- Ticket hantering från våra kunder 
- Monitorering för proaktivt arbete 
- Säkerhetsuppdateringar av hårdvara och OS 
- Kapacitetsplanering 
- Livscykelhantering av hårdvara 
- Incident- och problemhantering 

- Projektarbete 
- Utveckla våra befintliga miljöer och tjänster 
- Integrationer av nyförvärvade företag - Globalt 
- Avvecklingar av "legacy" lösningar 
- Implementation av nya lösningar 

Din profil
Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i stora och komplexa server- och lagringslösningar. Du ska ha djup kompetens inom Windows server samt kunna Powershell, ha arbetat i stora klustrade filserverlösningar. Vi ser gärna att du har ett stort intresse i hårdvarukonfigurering.

Du är självgående, målinriktad, driven, och prestigelös som person. Du brinner för att uppnå bestående resultat och att hjälpa till internt med din lösningsorienterade ådra, - ingenting är omöjligt. Du har ett driv att utvecklas och tar initiativ för att lösa de utmaningar som teamet står inför. Du ska kunna kommunicera obehindrat både verbalt och i skrift, vårt koncernspråk är engelska.

Sista ansökningsdag
Låter det intressant? Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvariga Anna Hedin, 073 056 55 54 eller mejl anna.hedin@maxkompetens.se och Katarina Bjernefalk, 070 512 49 15 eller mejl katarina.bjernefalk@maxkompetens.se.

Om kunden
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan Sweco erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.