Valuer/Fastighetsvärderare till JLL Valuation

Rekryterare
JLL
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 september 2018
Stängs
den 24 oktober 2018
Kontakta
Henrik Nyberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

JLL söker Fastighetsvärderare  
JLL befinner sig i en spännande och expansiv fas och bolaget har tagit ett strategiskt beslut om ytterligare expansion inom Affärsområdet Valuation.

Om tjänsten
JLL söker nu en civilekonom, civilingenjör eller motsvarande som ska få vara med och arbeta med värdering av alla typer av kommersiella fastigheter, både för svenska men även internationella kunder. Idag består teamet av 7 stycken värderare och nu finns ytterligare behov av fastighetsvärderare som ska hjälpa JLL att fortsätta växa. I rollen erbjuds utvecklande arbetsuppgifter på ett globalt fastighetsbolag i förändring. Tillsammans med JLL har du ambitionen att vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen.

JLL erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med internationella kontakter. Bolaget har den globala koncernens fördelar men är samtidigt en självständig enhet med stark team-känsla och stor bestämmanderätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på JLL:s huvudkontor i Stockholms City och teamet arbetar nära JLL London och övriga Europa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Utföra värderingsuppdrag avseende kommersiella fastigheter i Sverige, dels i team och dels självständigt
  • Aktivt bidra till att hitta potentiella affärer samt att ansvara för genomförandet av uppdrag
  • Aktivt bidra till utveckling av bolagets processer och produkter

Kvalifikationer

  • Minst 2 års arbetserfarenhet inom fastighetsbranschen
  • Erfarenhet från arbete med fastighetsvärdering av kommersiella fastigheter är mycket meriterande
  • Du har en relevant högskoleexamen som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande
  • Akademisk examen som möjliggör framtida auktorisation som fastighetsvärderare är ett plus
  • Du har en stark analytisk förmåga samt är avancerad användare av framförallt Excel
  • Du är bra på att formulera dig muntligt och skriftligt

Vem är du?
För att trivas i rollen som värderare på JLL är du trygg i dig själv och din kompetens. Du är på sikt självgående och alltid kvalitetsmedveten i ditt utförande och din leverans, samtidigt som du trivs att arbeta i team. Du får energi av att driva dina processer framåt och nå uppsatta mål. Andra egenskaper som värderas högt är affärsmässighet och förmåga att arbeta strukturerat och fokuserat. I den här rekryteringen fästs stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang

Din ansökan
Vill du bli en del av en framgångsrik koncern? I denna rekrytering samarbetar JLL med Boardtalk. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Henrik Nyberg (070-790 05 29) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot ditt intresse så snart som möjligt.

Om JLL
JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och fantastiska platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att utveckla långsiktiga relationer med kunderna. Med verksamhet i över 80 länder, 300 kontor och 86 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune.

I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom värdering, transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, detaljhandelsutveckling och analys. För mer information, se www.jllsweden.se