Senior bedrägerispecialist

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 september 2018
Stängs
den 26 oktober 2018
Kontakta
Emma Hultberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du den seniora bedrägerispecialist vi söker?

Missa inte denna spännande utmaning! SJR söker för kunds räkning en analytisk och noggrann senior bedrägerispecialist, du ska ha högskoleutbildning och erfarenhet från bank. Varmt välkommen med ditt CV!

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig med lång erfarenhet från både bank och bedrägeriärenden. Vi tror att etik och moral är viktigt för dig och att du vill bekämpa och hitta lösningar till hotbilder i omvärlden. 

Vidare kommer du bland annat att utföra nedan arbetsuppgifter:

  • Scenarios och kalibrering för Fraud Detection i realtid.
  • Metoder och teknik för ärenden med avseende på Fraud Analytics/Investigation.
  • Underlag för Fraud statistics och trendanalys.
  • Framtida behovsanalys inom området.
  • Processer och rutiner för det löpande arbetet med Fraud Detection och Fraud Analytics/Investigation.

Vem är du?

För att passa i rollen som senior bedrägerispecialist tror vi att du har analytiska färdigheter och god kännedom om typiska modusoperandi för externa bedrägerier. Du är pedagogisk, kommunikativ och van vid att arbeta med sekretessbelagd information. 

Du har en gedigen högskoleutbildning inom ekonomi mot bank och finans. Som senior bedrägerispecialist krävs det att du har god förståelse för transaktionsflöden och -typer. Vidare tror vi att du har erfarenhet från att kalibrera programvara för Fraud Detection och Analytics/investigation.

Viktig information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Varmt välkommen med ditt CV och om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Hultberg

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.  

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

Liknande jobb

Liknande jobb