Senior Credit Officer

Rekryterare
OKQ8
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 september 2018
Stängs
den 26 oktober 2018
Ref:
2275
Kontakta
Jesper Ideberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Senior Credit Officer till OKQ8

Gazella rekryterar nu en Senior Credit Officer till OKQ8s Credit & Collection avdelning. Vi söker en person med analytisk förmåga med erfarenhet av kreditbedömningar och är insatt i gällande lagar och regelverk. Du är ansvarstagande, beslutsam och fokuserad på att utveckla och effektivisera avdelningens kreditprocesser. En stor del av arbetet består i att utveckla bolagets kreditprocesser och kreditmallar vilket även ställer krav på en teknisk kompetens och djup förståelse av datan. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Kreditbedömning av nya och befintliga kunder
  • Bevakning av befintliga krediter och kundfodringar
  • Hantering av säkerheter
  • Analys av kreditupplysningar, bokslut och årsredovisningar
  • Delta i utveckling, effektivisering, implementering samt utvärdering av kreditprocesser och kreditmallar
  • Sparringparter till interna stakeholders

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk examen. Du har mer än 7 års erfarenhet av bedömningar av större krediter och goda kunskaper av kreditprocesser, företagskrediter samt konsumentkrediter. Du är insatt i gällande lagar och regelverk och har erfarenhet av att skapa kreditscoringmodeller. Du besitter en analytisk förmåga att se över nuvarande processer för utveckling och effektivisering av dessa.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är analytisk, beslutsam och fokuserad. Som person är du även noggrann och självgående. Du är serviceinriktad och samarbetar väl i grupp. Slutligen drivs du av att alltid vilja förbättra och utveckla befintliga processer och rutiner. Du är kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö.

OKQ8

OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. VI är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utveklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. VI erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av vilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100% rättvisemärkt kaffe. VI arebtar aktivt med att driva utveckligen av mer klimat-, och miljövänliga bränslen och produkter.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Jesper Ideberg.