Redovisningsekonom till uppdrag i Tumba

Rekryterare
SJR
Plats
Tumba, Botkyrka
Annonserat
den 27 september 2018
Stängs
den 27 oktober 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till uppdrag i Tumba

Redovisningsekonom till uppdrag i Tumba

Detta är uppdraget för dig som är en prestigelös och noggrann redovisningsekonom, och som vill arbeta på ett spännande företag i Tumba! 

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom, som främst kommer att arbeta med det löpande arbetet på ekonomiavdelningen. Dina uppgifter kommer främst att bestå av

 • Administration av projektnummer
 • Administration av kemikalieskatt
 • Löpande bokföring
 • Avstämning av konton
 • Avstämning av Inter Company-transaktioner
 • Administration av samt support till medarbetare för vårt nya reseräkningssystem Mobile Xpense
 • Ansvar för bokning av upplupna kostnader och förutbetalda intäkter
 • Vidarefakturering och avstämning av expatriatkostnader

Vår kund är en välkänd aktör som arbetar gentemot mjölkproducenter och lantbrukare, för att skapa goda förutsättningar för dessa samt främja en god djurhållning. 

Vår kund sitter i Tumba, och du kommer att ingå i ett ekonomiteam om 8 personer, där samarbete värderas högt och där gedigen kunskap finns. 

Vi söker dig som…

 • Har ett par års erfarenhet av löpande bokföring
 • Har arbetat i SAP
 • Har erfarenhet av avstämningar
 • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad, och har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du sätter dig snabbt in i arbetsuppgifterna, och är en god teamspelare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start omgående, och som pågår till 2019-01-31. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.