Projektsäljare Tak- och Fasadkonstruktion till Ruukki, Stockholm

Plats
Danderyd, Stockholm
Annonserat
den 27 september 2018
Stängs
den 19 oktober 2018
Kontakta
Cecilia Jarlsmark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Viktor Lindvall

Är du en social och målmedveten projektsäljare med design- och byggintresse?

Sista ansökningsdag: 2018-10-19
Plats: Stockholm
Jobbkategori: Försäljning

Ett marknadsledande företag med nytänkande mentalitet

Ruukki Construction söker nu en Projektsäljare till Stockholm med utgångspunkt i Danderyd. Som Projektsäljare arbetar du med försäljning av innovativa tak- och fasadkonstruktioner till Ruukkis kunder, vilka är företag inom byggbranschen. Ruukki Construction erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett marknadsledande företag som sätter kunden i fokus. Du får ett stort eget ansvar med goda möjligheter att utforma ditt dagliga arbete. Placeringsort för tjänsten är på Ruukkis kontor i Danderyd och du rapporterar till Area Sales Manager. Du kommer att bli en del av ett härligt och nytänkande gäng med mycket bra sammanhållning.

Din huvuduppgift är att utveckla relationer med befintliga och nya kunder, besvara och följa upp anbudsförfrågningar och att representera företaget genom ett positivt och aktivt säljarbete. Vidare hjälper du kunder och föreskrivande led att utforma tekniska lösningar med hjälp av Ruukki Constructions produkter. Ett visst resande ingår i tjänsten och du kommer få möjlighet att ta del av utbildningar inom bland annat konstruktionsteknik och försäljning.

Vi söker en teknikentusiast med känsla för relationer och försäljning

Vi söker dig som har stor passion för byggbranschen, arkitektur och design. Du har en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande och några års erfarenhet av en liknande roll inom B2B försäljning, T.ex. Account Manager. Erfarenhet som projektingenjör, tekniker eller arbetsledare ser vi också som en intressant bakgrund. Du trivs i kontakten och i mötet med människor och gillar att styra och planera dina dagar självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt känner dig bekväm i att hålla presentationer för både enskilda personer och grupper.

Som person är du proaktiv, driven och affärsmässig och trivs med ett arbete som innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att bygga långsiktiga relationer och nätverk både internt och externt vilket förutsätter att du är positiv, utåtriktad och har lätt att samarbeta. Du trivs med att driva flera projekt parallellt, har lätt för att föra tekniska diskussioner och motiveras av att hitta lösningar som gynnar båda parter.

Ruukki Construction erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder - vare sig de bygger stort och komplicerat eller litet och enkelt.

Ruukki Construction är ett internationellt bolag med ca 3 000 anställda. Jämförbar nettoförsäljning under 2015 var 5374 msek. Företaget är ett dotterbolag till SSAB som är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs mer om företaget på www.ruukki.com

Låter detta intressant? Då är du välkommen med ansökan via www.jerrie.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.