Redovisningsekonom till ABC Ställningar

Rekryterare
AB Ställningar
Plats
Jordbro, Haninge
Annonserat
den 28 september 2018
Stängs
den 28 oktober 2018
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till ABC Ställningar
Nu växer företaget och vi söker en ny redovisningsekonom till kontoret i Jordbro. I den här rollen kommer du att arbeta brett med ekonomiarbete, allt från fakturering och betalningar till att delta i månadsboksluten för de bolag som ingår i koncernen. Rollen rapporterar till ekonomichefen och det är ni två som bildar ekonomiteamet.

Arbetsuppgifter:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Löner
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Vissa analyser och prognoser
  • Utveckla och förbättra rutiner och processer

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst två års erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter. Dina redovisningskunskaper är goda och du vill gärna lära dig mer och utvecklas. Det är en fördel om du har erfarenhet av att hantera flera bolag, t.ex. från en redovisningsbyrå. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med löner, men inget krav för tjänsten.

För att trivas hos oss tror vi att du är en ansvarstagande och öppen person. Du är noggrann och vill utvecklas och lära dig nya saker. Tjänsten innebär många kontakter med projektledare och andra medarbetare så det är också viktigt att du är kommunikativ och social.

Du erbjuds
Vi har en familjär anda på företaget och du kommer att få jobba fritt med ett stort eget ansvar. Du arbetar nära vår ekonomichef och får snabbt utvecklas i ett växande bolag.

I den här rekryteringen samarbetar ABC Ställningar med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Område:
Haninge
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
0736-120555

Om verksamheten
​ABC Ställningar är ett företag som värnar om sina kunder och sina medarbetare. Vi vill att kunden ska vara nöjd med vårt arbete och återkomma till oss. Medarbetarna ska känna sig trygga och bära vårt varumärke med stolthet. Ärlig och rak kommunikation tillsammans med kompetens borgar för bra samarbete och långvariga relationer. ABC Ställningar förvärvades 2007 av Björn Bjelkenstedt. Under åren som gått har han tillsammans med sina medarbetare utvecklat ABC Ställningar till ett företag som fokuserar på säkerhet, service och närvaro. Björn såg tidigt att ett företag som arbetar med byggnadsställningar behöver vara nära sin kund och utvecklade därför konceptet ABC Franchise. ABC Franchise öppnar enheter runt om i Sverige. Expansionen sker främst genom nya franchisetagare eller genom egna strategiska förvärv. Detta för att kunna erbjuda kunder en ställningsentreprenör med lokalkännedom och engagemang.