Vi stärker upp inom Institutional Sales

Rekryterare
Coeli
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 oktober 2018
Stängs
den 3 november 2018
Kontakta
Christian Kvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi stärker upp inom Institutional Sales

Vill du ha en nyckelroll i en spännande organisation med stark tilltro till den enskilde medarbetarens kompetens? Vill du ha stort utrymme för egna initiativ och goda möjligheter till personlig utveckling på ett företag med stora ambitioner inom en spännande bransch?

Då ska du höra av dig till oss på Coeli. Vi växer och söker nu en ny skicklig kollega med sinne för affärer, passion för komplex försäljning och med gedigen erfarenhet av finansbranschen.

Om tjänsten
I rollen som institutional sales jobbar du med Coelis mycket konkurrenskraftiga utbud av finansiella produkter mot institutionella kunder, distributörer och plattformar. Det handlar om förtroendeskapande försäljning på högre nivå.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få en nyckelroll i vårt bolag. Som institutional sales kommer du vara den naturliga bron mellan våra förvaltare och kunder.

Genom att ständigt ha örat mot marknaden och en tät dialog med våra förvaltare kommer du kunna ge dagsfärsk information åt båda hållen.  Du förväntas ha stort intresse och bra koll på omvärlden med inriktning mot finansmarknaden.

Tillsammans med Head of Sales kommer ni utforma olika strategier för att nå uppsatta mål. Vidare kommer du att både självständigt och i team ta fram olika aktiviteter för att bearbeta nya och befintliga kunder. Omvärldsbevakning är något som du konstant arbetar med.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskole/universitetsutbildning med minst 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har arbetat med finansiella produkter och känner väl till vem kunden är, vilken nivå beslutsfattarna finns på och hur du bäst når ut till dessa.

Vi tror att du har ett stort relevant nätverk, ett mycket gott anseende som affärspartner och skicklig på att skapa långvariga affärsrelationer. Du gillar högt tempo och ha ett starkt eget driv.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Swedsec-licens är meriterande.

Anställningsform
100 %

Placeringsort
Stockholm

Tillträde
Snarast med hänsyn till uppsägningstid

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till career@coeli.se. Vi gör intervjuer löpande så skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Kvist, Head of Sales & Marketing, telefon 08 506 223 74.