Koordinator inom HR och personaladministration till Coelis Stockholmskontor

Rekryterare
Coeli
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 4 oktober 2018
Stängs
den 3 november 2018
Kontakta
Emelie Laurin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara del i en organisation med stark tilltro till den enskilde medarbetarens kompetens och stort utrymme för egna initiativ och personlig utveckling? Då vill vi att du hör av dig till oss på Coeli. Coeli söker just nu en koordinator inom HR och personaladministration.

Om tjänsten
Ditt uppdrag som koordinator är att stötta Coeli-koncernens ledningsgrupp i alla frågor som rör HR och personaladministration. Du har det operationella ansvaret för alla typer av anställningsdokument, avtal, kontakten med löneadministratören och andra samarbetspartners, internutbildningar och kompetensutveckling, implementering och uppföljning av HR-policyer mm. Du stöttar koncernens chefer genom hela rekryteringsprocessen vid nyanställningar, onboarding/offboarding och uppföljning av medarbetare. Parallellt med dina löpande arbetsuppgifter kommer du att spela en nyckelroll i implementeringen av vårt nya intranät där en stor del handlar om att producera nytt innehåll till vår personalhandbok och tillsammans med vårt marknads- och kommunikationsteam skapa Coelis nya, digitala medarbetarplattform.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR/personaladministration, ekonomi eller business administration/management med relevant inriktning. Du arbetar eller har arbetat inom personaladministration eller på en ekonomiavdelning och är nu intresserad av att utöka dina kompetenser. Du har ett genuint intresse av HR- och personalfrågor. Utmärkt engelska och svenska i tal och skrift är ett krav, likaså god organisatorisk förmåga och goda kunskaper i MS Office.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom finansbranschen och/eller erfarenhet av arbete med internkommunikation är meriterande.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och din inställning. Vi vill att du är initiativrik och självständig, men med ett prestigelöst förhållningssätt. Du är bra på att bygga relationer med medarbetare på alla nivåer inom ett företag.

Anställningsform

Den här tjänsten är på 100 %. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Placeringsort

Vårt kontor ligger centralt i Stockholm

Tillträde

Tillträde snarast med hänsyn till uppsägningstid

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till career@coeli.se. Vi gör intervjuer löpande så skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta stabschef Emelie Laurin på telefon 08-506 223 00.