Jurist till Fastighetsägarna MittNord

Rekryterare
Fastighetsägarna MittNord
Plats
Eskilstuna (Kommun), Södermanland
Annonserat
den 9 oktober 2018
Stängs
den 8 november 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik

Om verksamheten

Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll.
Vi är ledande inom stadsutveckling och driver på den lokala och nationella opinionen för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Fastighetsjurist med placering på Fastighetsägarnas kontor i Eskilstuna. Arbetet består av att företräda Fastighetsägarnas medlemmar vid juridiska ärenden, förhandla gentemot externa parter samt ge juridisk rådgivning åt våra medlemmar.

Som fastighetsjurist hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med juridisk rådgivning till våra befintliga medlemmar men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya medlemmar. Du har ett nära samarbete med våra medlemmar och biträder dem efter behov vid kontakter med hyresgäster, domstolar och andra myndigheter. Det är en roll med både affärs- och utvecklingsfokus, där du har möjlighet att vara med att utveckla och leverera andra tjänster kopplade till vår affärsverksamhet. Du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice.

Den övergripande uppgiften som fastighetsjurist innebär bland annat:

  • Att vara rådgivare till våra medlemmar i frågor som rör fastighetsrätt generellt och hyres- och bostadsrättsjuridik specifikt. Även andra rättsområden berörs.
  • På uppdrag av medlemmen företräda denne i tvister i hyresnämnd och domstol.
  • Att i nära samarbete bistå kontorets fastighetskonsult med juridisk kompetens i alla delar av hyresförhandlingsarbetet.
  • På sikt medverka och leda utbildningar för medlemmar och medarbetare.

På kontoret i Eskilstuna arbetar tio personer som delar på flera arbetsuppgifter, vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Arbetet som fastighetsjurist hos oss är omväxlande, utmanande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp sitt eget arbete. Vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt.

Vem är du

Vi söker dig som trivs i en förhandlingssituation och som både har ett affärsorienterat och samarbetsinriktat arbetssätt. Du bör drivas av att förstå och sätta dig in i medlemmarnas affärsidé och applicera juridiken på ett sätt som ger bästa resultat. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla.

Vi söker dig som har en juristexamen och några års arbetslivserfarenhet samt att du har erfarenhet av att handlägga juridiska ärenden, gärna hyresjuridik. Tingstjänstgöring är meriterande men inget krav. Ett visst intresse för politik och samhällsfrågor är till nytta i tjänsten. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Du erbjuds

Fastighetsägarna MittNord är en arbetsplats som erbjuder omväxling och variation i arbetet. Att jobba hos oss ska vara utvecklande och roligt. Att känna förtroende från medlemmar, kollegor och ledning är en förutsättning för att kunna fortsätta utvecklas, såväl som individer och som företag. Våra ledord är positiv, hjälpsam och pålitlig!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Fastighetsägarna MittNord med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefonnummer 0766 33 14 40.

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

Fler sökningar så här