Head of Business Control till ISS Facility Services AB

Rekryterare
Constatera
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 oktober 2018
Stängs
den 29 november 2018
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ‘The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation
www.se.issworld.com

Head of Business Control
ISS vision är att vara ”The worlds greatest service organisation”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Det är vår väg mot Service Excellence.

Om rollen
I rollen som Head of Business Control tar du det övergripande ansvaret för controllerarbetet inom ett av Sveriges största tjänsteföretag. Det innebär konkret att arbeta med budget och forecasting, avvikelseanalys och sammanställning av ekonomiskt material till business reviewes på företagsledningsnivå, bistå med lönsamhetsberäkningar vid större anbud, kvalitetssäkra en effektiv controlling-process inom ISS samt stötta linjen i arbetet med att utveckla sin verksamhet.

Rollen är placerad vid ISS svenska huvudkontor vid Liljeholmen i Stockholm och rapporterar till CFO.

Utbyte och samarbete med ISS internationella organisation förekommer. Resor i arbetet är normalt förlagda inom Sverige och till övriga nordiska länder.

Rollens fokus är framåtriktad. Därför kommer en stor del av arbetet att ligga inom prognos och estimat av bolagets ekonomiska utveckling.  

Vem vi söker
På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och ser till att ha kul när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

För rollen som Head of Business Control krävs gedigen controller-erfarenhet. Du har arbetat minst 10 år inom området Business Control. Merparten av den tiden har du verkat inom större tjänsteproducerande verksamheter, gärna med internationell kontakt.

Som person är du är operativt intresserad och har lätt för att sätta dig in i affärsmodeller och förstå vilka KPI:er som driver verksamheten i rätt riktning. Din integritet och kompetens gör att du navigerar säkert i en miljö med många intressenter och starka människor. Du är analytisk och har god förmåga att kommunicera med andra. Ditt ledarskap är inkluderande och engagerande.   

Du har akademisk examen inom ekonomi/finans. Meriterande med vana av Oracle och Cognos/TM1. Självklart är du helt trygg i att använda Excel och övriga MS Office-program. 

För att nå visionen – The world’s greatest Service organisation, krävs ständig utveckling och förändring till det bättre. Det är därför viktigt att du själv har känslan, nyfikenheten och drivkraften att se förändring som något positivt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar The world’s greatest service organisation. På ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

I rollen som Head of Business Control kommer du att verka i centrum av den finansiella funktionen i ett av Sveriges största tjänsteföretag. ISS är en global organisation som erbjuder goda karriärmöjligheter för den som vill och levererar. Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Välkommen till oss!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82 peter.palmqvist@constatera.se

Ansök snarast, urval och intervjuer sker löpande. Jobbet går att söka så länge det ligger kvar på nätet.

Välkommen med din ansökan!