Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 oktober 2018
Stängs
den 14 november 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Södermalm

Nu finns ett spännande uppdrag för dig som vill fördjupa dig inom leverantörsreskontra!

Om tjänsten
I denna roll kommer du att arbeta med hela flödet inom leverantörsreskontra, vilket bland annat innefattar

  • Kontrollera och lägga in leverantörsfakturor
  • Påminnelse- och inkassohantering
  • Registrera manuella utbetalningar 
  • Månadsavstämningar
  • Stötta medarbetare i ekonomirelaterade frågor

Vår kund är en stor och välkänd aktör inom biluthyrning. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om 13 personer, och vår kund sitter i Hjärtat av Södermalm i Stockholm. 

Vem söker vi?
Du bör vara väl bekant med leverantörsreskontra - vi ser gärna att du arbetat i ett par år med detta. Du ska ha god förståelse för de ekonomiska flödena vad gäller skulder, kostnader och momsregler, både för svenska och utländska fakturor. 

Du som person är troligen noggrann, strukturerad och har en positiv och prestigelös attityd. Du är social och har lätt för att samarbeta. Vidare bör du trivas med att ha många kontaktytor både internt och externt.
Du har god vana av att arbeta i Excel, och det är meriterande om du tidigare arbetat i Agresso.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start omgående och som pågår i 3 månader. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.