Nordic Financial Controller

Rekryterare
Intertrust Group
Plats
Malmö
Annonserat
den 15 oktober 2018
Stängs
den 14 november 2018
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nordic Financial Controller till Intertrust i Malmö

Intertrust is a global quality leader in the trust and corporate services sector, providing a broad range of high-end legal and financial administrative services to corporations, funds, financial institutions and private individuals from every corner of the world. Today, we have over 2,500 specialists working from 39 offices in 28 countries. The Nordics operates with offices in Copenhagen, Helsinki, Malmö, Stockholm and Oslo with 100 employees. You are welcome to read more about Intertrust at our webpage, www.intertrustgroup.com 

Lockas du av att arbeta brett i en internationell koncern, men fortfarande i en lokal kontext? Vill du vara en del av ett framgångsrikt team som arbetar nära varandra? Då är rollen som Nordic Financial Controller hos Intertrust något för dig.
Sedan våren 2018 är internfinans för de nordiska länderna samlat i Sverige och de är inne i en spännande fas där teamet gemensamt är igång med att skapa och koordinera processer för alla fyra länder.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Rollen innebär såväl delaktighet i den övergripande utvecklingen av den nordiska ekonomifunktionen som utveckling/uppdatering av rapporter och ansvar avseende redovisning och rapportering. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Avstämningar, rapportering och bokslutsarbete
  • Redovisningsansvar för ett bolag
  • Bistå vid årsbokslut och årsredovisning 
  • Delansvar i budget och prognosarbete
  • Utforma och utveckla nya rapporter
  • Utveckla och förbättra interna processer
  • Koordinering av IT-projekt mellan den nordiska organisationen och koncernens IT-organisation

Du är stationerad i Malmö, men för att möjliggöra ett arbete nära organisationen och för kunna utföra ditt arbete på bästa sätt ingår resor inom Norden. 

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en akademisk examen med inriktning på företagsekonomi och en bakgrund inom redovisning, med minst 3 års erfarenhet från en liknande roll. Du har mycket god förståelse och stort intresse för flöden samt hur de finansiella flödena påverkar varandra. Dina kunskaper inom Excel ses som avancerade och du har ett välutvecklat systemtänk. Du pratar och skriver engelska obehindrat och kunskaper i något av de övriga nordiska språken är meriterande.

Du är en i grunden positiv, energisk och nyfiken person som gillar att lära dig nya saker och att utveckla både dig själv och ditt arbete. Du är noggrann, strukturerad och tummar inte på kvaliteten även om deadlinen är kort. Du har samtidigt en kreativ dragning som tillsammans med din analytiska läggning borgar för goda förutsättningar att utveckla rapportering och arbetssätt. Du ses även som en drivande, proaktiv och skarp person som har passion för ditt arbete.

Intertrust erbjuder
En dynamisk organisation med ett högt arbetstempo, en stark teamkänsla och ett kontor med många sociala aktiviteter. Lokal och global akademi för vidareutveckling samt möjlighet för internationella utbyten.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Intertrust med SJR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.