Vinge söker driven och engagerad ekonomiassistent

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 oktober 2018
Stängs
den 14 november 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vinge söker ekonomiassistent

Nu söker Vinge en driven och serviceinriktad ekonomiassistent! Är du redo att kliva in i ett stabilt bolag med en härlig atmosfär där du välkomnas in i ett team med engagerade kollegor? 

Skicka in din ansökan redan idag!

Vinge sitter i ljusa lokaler vid Norrmalmstorg och de söker dig som har några års erfarenhet från en ekonomiavdelning och då gärna med erfarenhet från Leverantörsreskontran.  

Tjänstebeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du tillhöra en ekonomiavdelning på 14 personer och du kommer att arbeta i en varierande roll vilket innebär både ekonomiarbete och interna och externa kontakter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Leverantörsfakturor
  • Utlägg
  • Avstämningar

Du kommer även att fungera som en kontaktperson mellan ekonomiavdelningen och övriga organisationen där du förmedlar och strukturerar information. Har du det rätta drivet finns det stora möjligheter att utveckla rollen och du kan få möjlighet att arbeta med lön.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, samt att du arbetat på en ekonomiavdelning i något år. Du har goda systemkunskaper, framförallt i Excel, och har du erfarenhet från olika ekonomisystem är det meriterande. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Vinge söker dig som är driven och serviceinriktad, snabblärd och är lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel i ditt arbete och besitter en hög stresstålighet. Du är strukturerad och effektiv och har ett stort engagemang för arbetet samtidigt som du sprider positiv energi. Vi ser även gärna att du som person har en förmåga att kunna hantera frågor med ledande befattningshavare på ett professionellt och trovärdigt sätt.

Viktig information
SJR hjälper Vinge med ovanstående rekrytering. Tjänsten är på heltid med start omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SJR- Anette Skantz, 076 647 16 66. Alla frågor rörande rekryteringen hänvisas till rekryteringsbolaget SJR.

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer. 
www.vinge.s