Senior Managementkonsult till PA Consulting / Financial Services

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 oktober 2018
Stängs
den 14 november 2018
Ref:
2266
Kontakta
Jesper Ideberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en senior managementkonsult (Principal Consultant) till PA Consulting Groups affärsområde Financial Services med placering i centrala Stockholm. Du kommer att leda projekt inom strategi, analys och förändringsarbete hos PA Consultings kunder samt utveckla din kompetens inom områden som exempelvis försäljning, affärsutveckling och projektledning. PA Consulting har genom sin kombination av branscherfarenhet och sakexpertis unik möjlighet att erbjuda de ledande nordiska finansinstituten kompletta och anpassade specialistteam. I din roll kommer du att driva allt från visionärt strategiarbete till leverans av komplexa projekt från planeringsstadiet till slutförandet. PA Consulting kan genom sitt globala nätverk och sin kompetenspool erbjuda dig fortsatta karriärmöjligheter såväl inom norden som globalt. PA erbjuder dig utmanande uppdrag och personlig samt professionell utveckling i ett renodlat management consulting-bolag med ca 70 medarbetare i Sverige (i Norden ca 270 personer). Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Identifiera strukturella och komplexa problem och omvandla dessa till värdeskapande förändringsprojekt
  • Erbjuda rådgivning och hjälp till PA Consultings kunder kring affärskritiska processer, system och organisation
  • Utveckla långsiktiga kundrelationer
  • Bistå i key account-arbete, försäljning och generering av leads
  • Ta en ledande roll tillsammans med dina kollegor i nya projekt genom analys och planering till utförande, presentation och implementering
  • Arbeta för att leverera god kvalitet och överträffa våra uppdragsgivares högt ställda förväntningar

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och 7-12 års arbetslivserfarenhet, varav en stor del från konsultverksamhet. Erfarenhet från Retail Banking, Wholesale Banking och P&C Insurance är särskilt meriterande. Därtill har du ett stort nätverk inom Stockholms finanssektor. Tidigare linjeerfarenhet från förändringsprocesser i finansinstitut värdesätts. Vi ser gärna att du har ett gediget intresse för Tech i allmänhet och Fintech i synnerhet (AI, Blockchain, Robotics etc.) i kombination med en beprövad erfarenhet av sälj och projektledning. Stark sakkompetens inom specifika funktionsområden (t ex Risk, Finance, HR eller IT) eller olika core-processer är meriterande men inte något krav. PPT behärskar du till fullo och i Excel har du goda kunskaper. Du behärskar matematik bra och uttrycker dig väl både på svenska och engelska i tal och skrift. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är konsultfäig, driven, kommunikativ och analytisk. Du är en skicklig projektledare med starka ledaregenskaper och sätter dig snabbt in i nya områden och uppdrag. Som person har du lätt för att presentera komplexa lösningar och du eftersträvar ständigt nya affärsmöjligheter. Dessutom är du noggrann och proaktiv samt har en hög arbetskapacitet som präglas av struktur och hög kvalitet. På PA värdesätter vi lagarbete och vi vill att du är intresserad av människor och relationsskapande aktiviteter samt är intresserad av att samverka med andra i interkulturella team och sammanhang.

PA Consulting Group
PA Consulting Group är ett världsledande managementkonsultföretag inom områdena strategi, innovation och teknologi. I Sverige har vi etablerat oss som ledande rådgivare i transformationsprogram inom såväl privat näringsliv som offentlig förvaltning. Vårt kunnande och vår erfarenhet spänner från framtagande av strategi och design till genomförande av lösningar. Våra uppdrag handlar om att i nära samarbete med kund hantera förändringsprocesser på ett effektivt sätt där värdet av förändringen säkerställs. PA Consulting Group sysselsätter 2500 anställda globalt varav ca 270 i Norden och är verksamma i mer än 35 länder. För mer information besök: www.paconsulting.com.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena finans, risk & compliance, redovisning och ekonomi- & affärsstyrning,. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan att ständigt förbättra vår tjänst gentemot både kandidater och klienter utvecklar vi branschen framåt. 

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Senior Consultant Jesper Ideberg, 0761 76 01 16, och Senior Managing Partner Stefan Eriksson, 0722 49 68 23.

  ANSÖK