Sparbanken Sjuhärad AB söker ny Riskchef

Plats
Borås
Annonserat
den 16 oktober 2018
Stängs
den 11 november 2018
Kontakta
Göran Sundelius
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Eklöv

Om tjänsten
Bankens nuvarande Riskchef går i pension vid halvårsskiftet nästa år och vi söker nu hans efterträdare. I din roll som Riskchef ansvarar du för att banken bedriver verksamheten med en sund riskhantering inom ramen för vår bestämda riskstrategi.
Ditt uppdrag är att fortlöpande genomföra aktiviteter för att kontrollera, analysera, följa upp och rapportera väsentliga risker till bankens ledning och styrelsen.
Du ger också bankens affärsenheter det stöd som krävs för en effektiv och ändamålsenlig riskhantering.

Om dig
Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning och flerårig erfarenhet av riskhanteringsarbete inom finansbranschen. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av kreditgivning till företag och/eller revisionsarbete. Vi förutsätter att du har lätt för att arbeta självständigt, har en stark integritet och snabbt kan skilja mellan detaljer och helhet. Du är drivande med ett affärsorienterat förhållningssätt och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Sparbanken Sjuhärad: Göran Sundelius, nuvarande Riskchef, tel. 0706-61 43 57 eller Bosse Johansson, VD, tel. 0708-27 66 66.

Ansökan
Din ansökan, tillsammans med CV, skickar du senast den 11 november 2018 till personal@sparbankensjuharad.se