Sales Administration Coordinator

Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2018
Stängs
den 6 november 2018
Ref:
SE-13384
Kontakta
Mats Wärnling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sales Administration Coordinator Koordinering mellan våra avdelningar och vår största kund UNHCR.

”En utmanande roll i ett snabbväxande företag där du får arbeta med administration och koordinering av hela vår sälj-, order- och leveransprocess i samarbete med kollegor och UNHCR”.

Better Shelter RHU AB logo

Position
Din utmaning blir att i nära samarbete med alla våra olika avdelningar se till att vår försäljnings-, order- och leveransprocess fungerar optimalt. Du kommer att koordinera olika aktiviteter internt mellan olika avdelningar. Du ska även, i nära samarbete med vår största kund FN:s flyktingorgan, UNHCR, se till att kommunikation och processer fungerar gentemot slutanvändare. Detta kommer kräva att du kan samverka proaktivt med kunder och kollegor för att säkerställa snabb och exakt leverans av beställningar. Det krävs även att du planerar alla aktiviteter som rör beställningar, transporter och faktureringsrutiner – allt för att vi ska kunna möta olika kundprojekts tidslinjer. Du kommer också få ansvar för olika typer av dokumentation, statistik och uppföljning samt framtagande av rapporter för att hjälpa oss att utveckla och effektivisera processer och rutiner. Du kommer bli ”super-user” i vårt affärssystem SAGE och utbilda kollegor vid behov. En mycket viktig del i din roll är att vara en central punkt i bolaget när det gäller information och koordinering. Detta för att säkerställa att samarbetet mellan olika avdelningar och funktioner löper så smidigt som möjligt.

Vi erbjuder en unik möjlighet att få arbeta i ett snabbväxande tillverkande bolag där du får möjlighet att påverka din roll och vara en viktig kugge i bolagets framtida utveckling. Du får arbeta med både planering, koordinering och uppföljning samt vara en länk mellan våra avdelningar och vår största kund UNHCR. Vår företagskultur bygger på eget ansvar och stor möjlighet att själv kunna påverka både arbetsinnehåll och resultat. Vi har stor tilltro till det vi gör och vi är ett ambitiöst team som både har roligt tillsammans och som åstadkommer resultat genom att förändra andra människors liv till det bättre.

Du har bakgrund i administration och koordinering av försäljnings- och leveransprocesser gentemot kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i olika affärssystem. Har du erfarenhet från export är det meriterande. Du har en bred förståelse för vad som är viktigt för att kunna bygga upp ett gott samarbete med både interna och externa kontakter. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är en van Excel-användare. Du vill gärna ta nästa steg i en roll där du får möjlighet att skapa verklig skillnad när det gäller att utveckla processer och resultat. I rollen är du även med och förändrar människors livssituation.

Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du är strukturerad och har förmåga att prioritera och se helheten. Du är också bra på att kommunicera skriftligt och muntligt och har förmåga att skapa mycket goda relationer med människor världen över. Du trivs också att arbeta i ett mindre bolag där det är nära till beslut och där du förväntas vara operativ och självgående.

Välkommen med din ansökan, med brev och cv, via www.mercuriurval.se(ref.nr. SE-13384) senast den 6 november. För mer information om Better Shelter och tjänsten kontakta ansvarig konsult hos Mercuri Urval, Mats Wärnling på tel. 0709-856363.

Om företaget
Better Shelter är ett svenskt socialt företag, ägt av Housing for all-stiftelse som i samarbete med Ikea-stiftelsen och FN:s Flyktingorgan, UNHCR, utvecklar och förser människor på flykt med nödbostäder. Better Shelters främsta uppdrag är att skapa ökad trygghet och värdighet för de miljoner familjer som flytt väpnade konflikter och naturkatastrofer, till den dagen de säkert kan återvända hem igen. Företaget är snabbväxande och har sedan 2015 leverera mer än 25 000 bostäder till över 20 länder, och räknar med att omsätta cirka 300MSEK under år 2020. För mer information se www.bettershelter.org.

Liknande jobb

Liknande jobb