Assisterande Förvaltare till Traction

Rekryterare
Traction
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 oktober 2018
Stängs
den 5 november 2018
Kontakta
Niclas Näslund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Assisterande Förvaltare med fokus på Finansiella placeringar

Traction söker nu en Assisterande Förvaltare med fokus på Finansiella placeringar. Vi söker dig som har ett intresse för de finansiella marknaderna i allmänhet och aktiemarknaden i synnerhet. Du har en mycket god analytisk förmåga och kunskap om portföljförvaltning och troligtvis några års erfarenhet som analytiker och/eller förvaltare. Som person är du en lagspelare, initiativrik och kreativ. Du är framförallt nyfiken på och intresserad av att förstå både företag och människor.
Bakgrund/erfarenhet: Personliga egenskaper (utöver ovanstående):

  • Bakgrund som förvaltare och/eller analytiker
  • God generell kunskap om finansiella marknader och instrument
  • Akademisk examen med goda studieresultat
  • Insikt i och kunskap om portföljförvaltning
  • Utåtriktad
  • Ödmjuk & Prestigelös
  • Kommunikativ i både tal och skrift
  • Strukturerad & Förtroendeingivande

Traction är ett börsnoterat investmentbolag. Tractions roll som ägare bygger på ett aktivt och långsiktigt engagemang i nära samarbete med andra aktiva delägare, entreprenörer och företagsledningar. Traction har inget fokus på specifika branscher utan bedriver ett utvecklings- och förändringsarbete som är applicerbart i samtliga företag som ämnar prioritera affärsmässighet, långsiktighet och sunt företagande. Traction är noterat på Nasdaq Stockholm (Mid Cap). För mer information, besök www.traction.se

Traction är aktiv storägare i ett antal mindre och medelstora noterade bolag. Investeringarna görs i företag där det finns betydande omvärderingspotential och riskerna är hanterbara. Utöver de aktiva innehaven förvaltar Traction en portfölj av finansiella placeringar. Dessa utgörs huvudsakligen av aktier, företagsobligationer och certifikat. Sammansättningen av olika tillgångsslag styrs till stor del beroende på rådande marknadsförutsättningar.

Vi samarbetar med Lager & Partners i denna rekrytering. Skicka in din ansökan, märkt Traction, CV, betyg och intyg, senast den
5 november 2018 till info@lagerpartners.com. Intervjuer sker löpande. Vid frågor ring Niclas Näslund, Lager & Partners på 08-407 64 62.

Liknande jobb

Liknande jobb