Redovisningsekonom till välkänd verksamhet

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 18 oktober 2018
Stängs
den 17 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till välkänd verksamhet

SJR söker en redovisningsekonom för ett uppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget startar helst omgående och det sträcker sig minst tom juni 2019. Kundföretaget sitter i fina lokaler centralt i Göteborg. 

Rollen innebär att arbeta med löpande bokföring, momsredovisning, skatter, avstämningar och bokslutsarbete.  

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av redovisning. Du trivs att arbeta självständigt i ett högt tempo. Som person är du flexibel och prestigelös. Du kommer ingå i en arbetsgrupp med tre personer och rapporterar till ekonomichef. 

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.